IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi пуска юбилейно RS Q3

Серията Edition 10 Years излиза в ограничен тираж

Германският производител Audi отбеляза 10-годишнината на кросоувъра си Q3 със специално серия на модела, ориентирана към производителността. Автомобилът ще излезе в ограничен тираж от 555 бройки, които ще се предлагат по цял свят. Цената на допълнителния пакет е 5990 евро.


Audi RS Q3 Edition 10 Years


Промените по кросоувъра започват от екстериора, където има нова боя, наречена Chronos Grey metallic. Клиентите ще могат да изберат и матовото сребристо Dew Silver, въпреки че то се предлага за стандартния RS Q3. Специално за лимитираната серия са подготвени нови 21-цолови алуминиеви джанти с двойни спици с черна облицовка и гуми с размери 225/35.

В стандартното оборудване на модела влиза и комплект от 19-инчови карбоново-керамични спирачки, които са комбинирани с полирани антрацитно сиви спирачни апарати. Те се предлагат още в червено или синьо срещу допълнително заплащане.


Audi RS Q3 Edition 10 Years


Във външния вид на модела можете да намерите много тъмни елементи. Те включват матрични LED-фарове с динамична мигаща светлина и корпуси на страничните огледала. Черен гланц също украсява рамката на покрива, джантите и тапицериите на вратите, както и перките на предната броня и задния дифузьор. Емблемата на Audi върху голямата предна решетка е боядисана в гланцово черно, както и емблемата на задната врата.

Интериорът на RS Q3 Edition 10 Years се отличава допълнително от стандартния модел с ексклузивните седалки тип “кофа”, украсени с комбинация от кожа Dinamica и микрофибър с облегалки от въглеродни влакна. Шевове в меден цвят украсяват центровете на седалките, централните подлакътници, подлакътниците на вратите, волана и черните стелки. В купето има и няколко карбонови акцента.


Още снимки на кросоувъра от лимитираната серия - вижте в галерията:


По силовия агрегат не са правени промени по силовия агрегат. Това означава, че колата е оборудвана с 2,5-литров петцилиндров двигател с турбокомпресор, който произвежда 400 к.с. и 480 Нм въртящ момент.


0 от 500