IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-лоши нови коли на пазара през 2022 г.

Класацията е за модели, предлагани във Великобритания

Кои автомобили са най-добри или най-лоши? Може да се направят класации по много критерии и вероятно във всяка подредба ще има спорни моменти. Специалистите от The Car Expert направиха рейтинг на най-лошите нови коли в продажба през 2022 г. на пазара в Обединеното кралство.


най-лоши коли


Използвайки Expert Rating Index класацията е направена на базата на обобщаване на повече от 13 500 отзиви и според оценката на най-добрите автомобилни уебсайтове в страната. Индексът с експертни оценки включва близо 450 различни модели.

Всички тези автомобили са (или са били) налични за продажба през 2022-а, въпреки че някои ще бъдат изтеглени или заменени преди края на годината. Според The Car Expert добрата новина е, че повечето от тези коли могат да се намерят на сравнителна добра цена - нови или втора употреба, което ги прави малко по-привлекателни. Но все пак – тази класация е за коли, които е по-добре да се избягват, ако собствениците им искат да си спестят проблеми.

10-те най-лоши нови коли на пазара през 2022 г. (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 2Имам ситроен С3, 3 цилиндъра, атмосферен.Чугунен ли е двигателя ми, как да проверя?
  • #2
    30 rate up comment 6 rate down comment
    Jojo ( преди 1 година )
    Tipo има огромен плюс, който масовият потребител не осъзнава - Четирицилиндров ДВГ, с чугунен блок.Да харчи повече от 1.0 Миксер с турбо, но пък за сметка на това ресурсът на мотора няма да е близко до нулата след едва 140-150 хил.км.
  • #1
    26 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Малко неуместно Мазерати да го сравняват с ширпотребата в която се превърна Е-класата на Мерцедес. За китайските MG от 2014 е очаквано да са шит от всякъде. Фиат Типо от 1.6 атмосферен с 95к.с. няма как да очакваш забавно шофиране, а като го сравниш с автомобили от същия ценови клас (Дачия, кия Рио) не бих се съгласил че е с по-лош интериор.