IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите коли за под 11 000 лева според Top Gear

От скромно Suzuki до огромно Porsche, всеки от тези автомобили гарантира усмивка на лицето ви

След развихрилата се в последните години инфлация, която е особено силна в автомобилния сектор, днес сумата от 11,000 лева не стига и за първоначална вноска на някой доскоро достъпен семеен модел. Но, ако вярваме на британското издание Top Gear, на вторичния пазар все още могат да се намерят вълнуващи и стойностни коли - стига да сте достатъчно смели да поемете риска. Ето десет от тях, които англичаните особено препоръчват, и които на тамошния пазар лесно се намират за по-малко от 5,000 лири (около 11,100 лева).
   
   
10-те най-добри коли под 11 000 лева (ГАЛЕРИЯ):


  
    

0 от 500
  • #2
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Propov ( преди 1 година )
    Всяка от тези коли бия я предпочел пред новата такава. Всяка! Много по забавни, практични и най вече смислени. Нямат хиляди екстри и асистенти , все нещо да свети, да мига да пищи... да се чудиш пак ли нещо се счупи, предупреждава те за нещо ли , ще набие ли спирачките докато си държиш горещото кафе... И нека да сметнем: 10 хил. да я купиш, заделяш 5 хил за бъдещи ремонти за години напред. Ама 5те може и да не ги изхрачиш. За нова минимим 30хил и тепърва потдръжка х3 спрямо старата.
  • #1
    17 rate up comment 19 rate down comment
    Скрап реклама, а? ( преди 1 година )
    Това класация за дърти, куци коне ли е? Тях просто ги нулират!