IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви коли карат съпругите на руските управници

Въпреки конфликта със Запада изборът е красноречив

Нахлуването на руските войски в Украйна доведе до сериозни санкции срещу Русия и нейните управници. Конфликтът със Запада става все по-голям, а заради него продажбите на нови автомобили от европейски, американския, японски и корейски коли ще бъдат спрени напълно, след като наличните при дилърите коли бъдат реализирани на пазара.

Затова е и любопитно да се разбере какви автомобили карат управляващите в страната. И тъй като тях ги возят на служебни коли, в следващия списък за посочените превозните средства, управлявани от техните съпруги. Напълно очаквано, сред тях няма руски или китайски модели, с които ще трябва да се задоволят обикновените граждани в страната.

Какви коли карат съпругите на руските управници (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    Няколко пъти ги прегледах с надеждата да открия Лада Гранта без ABS и въздушни възглавници,но не успях.
  • #7
    15 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Не са патриоти, една Лада от новите да бяха взели.
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Петре, неграмотнико, виж какво си написал: "нови автомобили от европейски, американския, японски и корейски коли". Чудя се кой ви плаща изобщо пари в тозипсайт.
  • #5
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 1 година )
    Сватбения подарък на принцеса Даяна от Чарлз беше Форд Ескорт! Кралицата Елизабет 2 подари на внука си принц Уилям Фолксваген Голф за пълнолетието му!
  • #4
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да си карат там Лада Граната и да се молят да има части за нея.
  • #3
    26 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Така е там децата на управляващите и приближените им са в Америка и Европа и живеят луксозен живот включително тези на Путин, Песков и Лавров а бедните и малцинствата ги пращат на фронта да се убиват с рускоговорящи "нацисти" за да защитават властта на тези които ги обират. Защото освен в Прибалтика ако и в Украйна руснаците започнат да живеят по-добре отколкото тези в Русия всеки щеше да се усети кои са истинските им врагове
  • #2
    4 rate up comment 31 rate down comment
    Каквито си искат ! ( преди 1 година )
    Що да не би съпругите на нашите управници да карат Трабанти ? Или съпруга на Урсула да кара Лада ? А съпругата на Зеленския клоун да не се вози на Запорожец ? А съпругата на Бай Дън сигурно се движи с колело ? Т. ъпа статия пропаганда целяща да очерни Русия !
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    пУТИН ( преди 1 година )
    Ко ?? Неееееееееееет !!