IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Джейсън Стейтъм

Английската суперзвезда обича лъскавите и бързи машини не само във филмите си

Джейсън Стейтъм е един от най-популярните актьори през последното десетилетие. Почитателите му свикнаха във филмите, в които участва, да го виждат зад волана на бързи, мощни и луксозни автомобили. Звездата му изгря в "Транспортер", където правеше чудеса с лимузини на BMW и Audi, а в последните серии на "Бързи и яростни" също имаше късмета да кара страхотни машини.

В реалния живот актьорът, който преди това е бил състезател по скокове във вода, също се оказва голям фен на автомобилите. И тъй като вече е милионер, може да си позволи почти всички коли на пазара. Колекцията му е доста любопитна, като в нея има машини, за които определено мнозина му завиждат.

Любимите коли на Джейсън Стейтъм (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Vat ( преди 1 месец )
    Пак класация по снимки от инстаграм!Аз мога да изкарам по-скъпи коли с които съм се снимал.Това са коли които е вземал под наем и е карал за определени случаи.Не се знае кои са негови,може би 1-2.
  • #3
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Божеее! ( преди 3 години )
    Въпиюща липса на вкус и въображение! Какво друго да се каже за тази немска ширпотреба!
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    propov ( преди 3 години )
    Доста разочароваща колекция, пълна с ширпотреба. Премиум лимузини и спортни коли, купени от магазина. Освен класическия И-тайп, нищо друго специално, нищо класическо, нищо историческо, нищо легендарно.
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    снимка 6.. като гледам немската рагистрация на Hertz, силно се съмнявам да "го е притежавал" повече от няколко дни.