IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-подходящите първи коли за млади шофьори

В списъка попадат малки автомобили с богато оборудване

След като издържите шофьорския си изпит, следващото препятствие между вас и едно изцяло ново ниво на свобода е намирането на автомобил, която можете да си позволите. Разбира се, в един идеален свят вие също искате такъв, който е безопасен и добре оборудван, като едновременно с това е практичен. Изборът от модели на пазара е доста голям и затова експертите от Auto Express съставиха списък от 10 модела.

Всички тези коли са с малки размери, което ги прави лесни за управление. В същото време те предлагат достатъчно лукс и удобства, а освен това са и на сравнително ниска цена. Тези автомобили ще помогнат на всеки нов шофьор да натрупа увереност зад волана, преди да се насочи към по-голямо и по-мощно превозно средство.

10-те най-добри автомобила за нови шофьори (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Оня ден в едно село съм паркирал неправилно с буса, за да оставя нещо и се приближи един фиат 500 с млад шофьор, наложи се двама да го напътстваме и уверяваме, че има достатъчно място за да заобиколи
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    4ти, какво му е на фиата, бе? Първо за мен остана на баща ми москвича, след това, 2000г. подкарах Фиат Типо 1.8 16v., 136 к.с. Страхотен автомобил, лек, пъргав. Отскоро имам Алфа Мито, също бих препоръчал за млад шофьор, но някоя по-обрана версия.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 4: Фиат не е ли кола??!!
  • #4
    10 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пилоти и Фабията стават, всичко друго е леш. Модерни трошки, дизайнерски недоразумения, джипове изнасилили хечбеци и Фиат.....ужасТ. Моята първа кола беше Нисан Блубърд от 86 година, 2.0 карбуратор, тук там стъпяше и беше разкошна кола за момче на 21години. Може и да беше 14 годишна, ама е много по яка от тия нови лъскачи, дето всички са на една платформа и с различни тенекета. Новите коли са конфекция, няма нищо което да те впечатли.
  • #3
    25 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Само краварите от село имат нужда от огромен джип или пикап в града.
  • #2
    7 rate up comment 26 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Обичаните хора карат джип, ако човека не ви е скъп вземете му от тези сапуниерки.
  • #1
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Бай Х ( преди 1 година )
    Няма по-подходящ от малкият Запорожец:Трудно пали !Трудно завива!Няма мощност !Няма ускорение Люшка и се клати !Бучи и дрънчи !С една дума - подходящ е !!!