IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Популярен механик и водещ показа 3 евтини коли, които ще служат дълго

Скоти Килмър обяснява и защо разходите по тези автомобили са минимални (ВИДЕО)

Скоти Килмър е популярен американския механик, който има свой собствен канал в YouTube, а освен това е автор в различния издания. Неговите видеа се радват на сериозен интерес, като съдържат предимно съвети за поддръжката на превозни средства.


Скоти Килмър


Този път Килмър обаче посочва три предложения за употребявани автомобили, които могат да се намерят на ниска цена и няма да се нуждаят от сериозни разходи за поддръжка. Според механика, тези коли „изглеждат глупаво, но ще работят вечно“. Харчовете по тях ще бъдат минимални, като в същото време човек ще може да пътува, където поиска.

Факт е, че американецът е голям фен на японските коли и затова изборът му не изненадващ. И трите коли са в сервиза на Килмър, така че той ги е прегледал внимателно. На първо място е Honda Fit от 2010 г., която на някои пазари е известна като Jazz. Конкретният екземпляр е на близо 200 000 км, като въпреки това, двигателят е в отлично състояние и не харчи масло.


Скоти Килмър


Килмър твърди, че тази кола ще бъде малко по-шумна от другите и подчертава, че нейното окачване не е толкова добро. Тя обаче има сериозен потенциал, като случая нейният собственик е платил 3500 долара.

На второ място е Toyota RAV4 от 2010 г., която струва на собственика 1000 долара. Има основателна причина за това – колата е претърпяла сериозна катастрофа и има видими щети. По нея се виждат драскотини и вдлъбнатини, има много ръжда и боята е в лошо състояние. Килмър използва инструмент, за да сканира автомобила за проблеми и казва, „за толкова стара кола тя е почти перфектна“.


Скоти Килмър


Последната препоръчана от механика кола е купе с две врати – Toyota Celica GT-Four от 1994 г. То може да бъде трудно за намиране, тъй като японската автомобилна компания е произвела едва 2500 бройки.

Автомобилът, показан във видеото, е внесен в САЩ, което може да означава, че е по-подходящ за феновете на марката и модела. Още повече, че е с десен волан.Килмър казва, че сделката е доста добра, тъй като собственикът е платил 15 000 долара.



И накрая, трябва да знаете, че препоръчването на превозни средства на своите последователи е нещо, което често се прави от американския автомеханик. Скоти Килмър събира по-стари рецензии на клиентски превозни средства, които е харесал, и ги представя като добри възможности за покупка.


0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    По важно е аз да обичам себе си, което пък точно за мен включва и немски премиум. Ако знаеш как да избираш кола, може и да избегнеш клишетата и градските легенди. Много ясно, че кола която нова е струвала 100+ хил и след 5 години е 20 хил ще е куц кон. Ама има и такива дето не са толкова "изгодна сделка" Там трябва да гледа разбиращия човек.
  • #3
    30 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Наказание ли! Вземи си нещо от немски премиум от последните 10 години ще видиш наказание! Е, да сервизите ще те обичат!
  • #2
    13 rate up comment 34 rate down comment
    Propov ( преди 1 година )
    Аз пък не искам никоя от тези коли, пък за дълъг период, направо ми звучи като проклятие. Направо накзание. Това не са коли , а превозни средства за малодушни стиснати скръндзи.
  • #1
    21 rate up comment 10 rate down comment
    ники ( преди 1 година )
    Това са колите който си заслужават иначе германски бънгий много и от терлик нагоре