IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрият електрически SUV според американците не е Tesla

Model X остана последен в тази класация на реномираното Car & Driver

Едва ли някой би оспорил, че Tesla е най-емблематичната компания на електрическия преход, и с най-сериозна заслуга публиката да започне да приема електрическото задвижване като реален избор. Но много анализатори отдавна подчертават, че компанията на Илон Мъск досега нямаше сериозни конкуренти и тепърва ще среща трудности, когато традиционните автомобилни производители наваксат изоставането си. Това вече е факт, ако се съди по тази класация за най-добрите електрически премиум SUV на щатския пазар, изготвена от Car & Driver. Най-реномираното американско издание за автомобили не само не се поддава на местен патриотизъм, но дори класира единия от двата модела на Tesla на последно място.
     
        
Най-добрите премиум SUV на ток според Car&Driver (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #18
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Propov ( преди 1 година )
    Оставете продажбите. То и чалгата беше заляла България, ама тва е не щото продукта е добър , ами поради интелекта на масовия потребител, стадното мислене, податливостта на манипулиране...Ама щом БМВ е оценен от специалистите, значи нещата почват да си идват на мястото. Не всичко опира до таблета, и автопилота. Трябва и опит и познания за една комплексно добра кола. От Европа идват тия неща. Добрата стара Европа е незаменима, защото е с векове пред другите.
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Хахах ( преди 1 година )
    Батериите тип 4680 са пълна скръб в момента ... Сред най добрите батерии са тези на BYD и CATL ,а Tesla , само за най фанатизираните им фенове редом с инфлуенсърите, дето имат акции е нещо велико ..
  • #16
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Електората в родината ли? Мъдрост, мъдрост ама ви прелива от ушите.
  • #15
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Публиката не приема ел.автомобилите заради високите цени на горивата, а по друга причина. Все по-рядко ни предлагат алтернативи, а един нов автомобил винаги изглежда по-добре от стар модел, дори да говорим за ел.задвижване.Между другото, високата цена на енергията проваля и ел.мобилите.та не високата цена на горивата е причина хората да свикват с ел.мобилите.
  • #14
    4 rate up comment 5 rate down comment
    бъчваря ( преди 1 година )
    IX като го видях за първи път, се запитах коя е тая китайска марка. Толкова неразпознаваем като БМВ е. Не знам за вас, но лично мен дизайна ме отблъсква.
  • #13
    2 rate up comment 4 rate down comment
    VAYK ( преди 1 година )
    Прав си технологията на Тесла е несравнимо по-висока от тази на БМВ! Като се огледаш за зарядни на БМВ, за техни микросателити с които да комуникират колите им и за невероятния им софтуер и разбираш колко са напреднали последните години БМВ! А и да добавим не произвеждат батериите си, защото нямат такава технология! А Тесла вече монтира едни от най дообрите батерии на пазара на модел Y - 4680 :)))
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 9 ( преди 1 година )
    Най-продавания модел за всички времена?!?! Ти наясно ли си със статистиката и историята, че бълваш такива небивалици?!?
  • #11
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    Най-сериозна заслуга публиката да започне да приема електрическото задвижване имат държавните субсидии!!! А сега и високата цена на горивата!
  • #10
    11 rate up comment 4 rate down comment
    До #9 ( преди 1 година )
    Колега, няма значение колко продаваш, а какво продаваш и кой го купува! Да сравняваш тресла с БМВ е все едно да сравниш корито с вана!
  • #9
    3 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не харесвания suv на тесла се очаква тази година да продаде около милион бройки, а догодина повече. Значи да очакваме най-харесвания модел електрически suv на bmw догодина да продава по два милиона бройки. Опс, те всичките им модели общо няма да могат да продадат толкова, а точно догодина се очаква Тесла да задмине bmw по продажби, а онзи не харесвания suv да стане най-продаваният автомобил в света за всички времена.