IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортните коли и ръчните скорости – любовта продължава

Тези 10 модела са доказателство, че механичните предавки все още имат фенове

Въпреки че светът все повече се насочва към автоматичните скорости, все има толкова много високопроизводителни модели от „старата школа“. Факт е, че те стана все по-рядък и пълното сбогуване с автомобилите с три педала е само въпрос на време. А причината е, че все повече клиенти предпочитат автоматика, който е и по-доброто решение, тъй като се справя далеч по-добре с увеличената производителност.

Все още обаче има спортни коли, които не са се отказали от традиционния съединител. С помощта на изданието Motor1 ви представяме 10 такива автомобила, които продължават да залагат на механичните предавки.

10 спортни коли с механични скорости (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Като купувахме кола за жена ми, се спря на автоматична, защото в някои случаи се бавеше много докато търси скорости, гледа как да се измъкне от кръстовището и слуша ругатни от страна на всякакви кроманьонци изживяващи се на по-по-най. На няколко пъти се качих да шофирам и си е удобство.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    с три *** и два крака сложно е
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Дони ( преди 1 година )
    Е, ръчката си е ръчка. Но свикнеш ли на автоматик, после не ти се иска да се връщаш на нея. Поне моята гледна точка е такава (важна подробност - не съм спортист)
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Заради по-ниската си цена, ръчките ще се търсят още дълго време.