IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz S600 беше измит за първи път от 8 години

Вижте как посещението на автомивка промени лимузината (ВИДЕО)

Поколението W140 на Mercedes-Benz S-Class все още се смята за едно от върховите постижения на автомобилната индустрия през миналия век. Стилен, удобен и много мощен в някои версии, този седан все още е желан на пазара на употребявани автомобили, особено по-редките модели с V8 и V12 двигатели.


автомивка


В наши дни обаче има все по-малко и по-малко оцелели екземпляри, като много малко от тях са в отлично състояние. В случая с този S600 обаче не става въпрос за възстановяване на увредени елементи от каросерията или от интериора, а за... измиване.

Видео, публикувано от канала AMMO NYC в YouTube, показва именно първото измиване на луксозната лимузина след 8 години престой в гараж. Процесът започва с детайлно измиване на дъното на автомобила и калниците. За обезмасляване на окачването, ауспуха и други компоненти на автомобила се използват специални химикали и четки.



Следва двигателният отсек, който получава същото внимание, следван от екстериора и колелата. Всяка зона се третира с различна селекция от химикали, четки и гъби, но това е само началото. Интериорът е толкова лош, колкото и екстериорът и изисква обширни процедури.

Всичко започва с прахосмукачка и след това с четкане на всички панели в купето, последвано от работа с парна машина. След това кожените седалки се измиват и третират със специални препарати. Почти всяка повърхност в автомобила се почиства основно с парна машина.


0 от 500
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ами така е. По това време Мерцедес все още правеше коли. Сега правят таблети на колела. Екрани да има, много екрани, телевизори големи, светлинки, много светлинки навсякъде да има и много евтина пластмаска даже и по двигателя. Да дрънка. Това се търси в Китай. Това правят.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На нашенски "Мутреснак S класа" или "Истинска S класа", а не като тея мдоерните изнежените S класи ... Или поне така рабрах от един случаен.
  • #1
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Шефа ( преди 1 година )
    Класика