IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли кола да бъде измита по време на движение?

Вижте поредния шантав експеримент на блогърите от Garage 54 (ВИДЕО)

Блогърите от YouTube-канала Garage 54 публикуваха ново видео, в което отново демонстрират развинтената си фантазия на тема автомобили. Този път те решиха да демонстрират автомивка в движение, като за експеримента използваха изцапан Chevrolet Camaro от петото поколение на модела, боядисан в класическия жълто-черен цвят.


експеримент


Измиването на спортния автомобил беше извършено от стар ван с демонтирани прозорци с помощта на специални пистолети за пръскане, докато двете коли се движат по състезателна писта. Въпреки реалната опасност за всички, участващи в експеримента, блогърите се справиха.

В първия етап специалистите изсипаха сапунен разтвор върху движещ се спортен автомобил с помощта на пистолет за пръскане. Въпреки факта, че скоростта на автомобилите беше ниска, отне известно време на блогърите да „насапунисат“ Camaro-то. Когато спортната кола беше почти изцяло покрита с пяна, ентусиастите използваха друг пистолет за пръскане, към който преди това беше прикрепен резервоар с вода.



Отмиването на разтвора също се оказа трудна задача, но екипът се справи успешно с тази задача. В края на експеримента каросерията на купето трябваше да бъде изсушена, но използването на стандартния метод в случая е невъзможен. Затова блогърите оставиха топлия въздух (видеото е заснето през миналото лято, но едва сега е публикувано с превод на английски) да свърши това, а след като всичко приключи успешно, призоваха никой да не повтаря опасната каскада на обществен път.

Снимка и видео: Garage 54

0 от 500