IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В стила на Tesla – Skoda показа салона на нова концепция

Електрическият Vision 7S ще представи бъдещия дизайнерски стил на марката

Чешкият производител Skoda пусна официална скица, показваща арматурното табло на концептуалния модел Vision 7S. Очаква се изцяло електрическият SUV да демонстрира новия дизайнерски език на Skoda „Modern Solid“, който ще бъде използван във всички бъдещи серийни модели на марката. Дебютът на концепцията е насрочен за 30 август.


Skoda 7S


Skoda е известна с това, че предлага едни от най-добрите интериори във VW Group, както по отношение на дизайн и практичност, така и като цена. Следващата стъпка от стратегията е изобразена на скица с по-модерна, но минималистична обстановка. Новият дизайн на арматурното табло е симетричен, със заоблен стил, който подчертава широчината на купето.

Акцентът пада върху новият свободно стоящ информационно-развлекателен сензорен екран в портретна ориентация – подобен на този на моделите на Tesla. Компанията не разкрива размера на дисплея, но той изглежда по-голям от всичко, което сме виждали от Skoda. За щастие, дизайнерите са поставили управлението на климатика в отделна секция на централната конзола с истински копчета вместо сензорни бутони. Под управлението на климатика има два големи бутона и още един въртящ се бутон.

От Skoda също така говорят за „специални отделения за съхранение, където пътниците могат да закачат своите смартфони". Воланът има сплескани горна и долна част и четири спици. Виждаме и нещо като тъчпад и въртящи се циферблати от двете страни, които позволяват на водача да управлява информационно-развлекателната система, без да сваля ръцете си от волана.

0 от 500