IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пиян поляк се заклещи при кражба на катализатор

Мъжът вдигнал колата с крик, съучастникът му успял да избяга

Катализаторите на автомобилите често са обект на кражби и за един пореден такъв инцидент съобщи полското издание polsatnews. На паркинг на супермаркет в германския град Крефелд в Северен Рейн-Вестфалия около обяд мъж пропълзял под кола и започнал да развива катализатора, който съдържа благородни метали под формата на сплави. Но за негово нещастие крикът, който използвал, се обърнал и така автомобилът го затиснал.

 

FZuv7_eXgAMXHcn

 

Очевидци се опитали да помогнат на мъжа, но в крайна сметка извикали полиция. След като униформените пристигнали се оказало, че пишман крадецът е 35-годишен поляк, а пробата му с дрегер показала, че има три промила алкохол в издишания въздух.

При пристигането на пожарната и полицията един човек от събралите се хора на паркинга избягал. След като спасителите освободили заклещения крадец, той се отскубнал и също се опитал да избяга, но е задържан и срещу него е образувано наказателно производство. Избягалият, най-вероятно негов съучастник, не е заловен, но го издирват.

 

 

0 от 500
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поляците са вечно пияни, а жените им търсят с кого да се изтряскат. при това, ако случайно имат жена, защото повечето са минали под дъгата и са амбреажи.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Поляците и укрите са най-големите алкохолици на Европа! Доказано със статистика европейска при това! Руснаците приказват, че много пиели, а дори не са в челната 5-тица за Европа, а са на 7-мо място. Както и да е, поляците са също така може би най-крадливите. викат им белите ци-г***ни на Европа. В Германия има приказка: ако нещо ти изчезне, върви в Полша да си го търсиш! Крадат всичко от колелета до цели коли, а части за коли е направо дребна игра за тях. Много долно племе са и всички ги мразят.
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Как може поляк да е пиян?!