IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кутия от безалкохолно се оказа по-твърда от бронята на Nissan 370Z

Собственик на спортната кола проведе необичаен експеримент (ВИДЕО)

В интернет можете да се натъкнете на всякакви грандиозни експерименти, които собствениците извършват със своите автомобили. При някои от тях детайли от колите се тестват на здравина по най-необичайни начини.


експеримент


Това направи и собственикът на Nissan 370Z, който сравни твърдостта на предната броня на своята спортна кола с метална кутия с газирана напитка. Резултатът от експеримента беше повече от неочакван и това накара мъжа да качи видео в във форум в Reddit.

По време на експеримента под бронята беше поставена кутия, след което окачването на колата е свалено рязко. В резултат на натиска частта от колата, изработена от полиуретан, се превърна в „акордеон“, но кенчето с безалкохолна напитка остава невредимо. След това бронята е върната в първоначалното си състояние.



В коментарите под видеото отбелязаха, че използването на полиуретанови материали в частите на каросерията на автомобила дава огромно предимство пред елементите от фибростъкло, които се разцепват и напукват при напрежение. В допълнение, потребителите отбелязаха ефективната работа на окачването на Nissan 370Z.

0 от 500