IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Риана ще кара Dacia, но само при едно условие

Румънската марка е готова да подари Duster на певицата

Риана е една от най-големите звезди в музиката и това я прави особено привлекателна за рекламно лице на различни компании. Затова е напълно логично производители като Mercedes-Benz, Land Rover, Volvo, Audi, Rolls-Royce, Porsche или дори Hyundai да са готови да дадат на певицата напълно безплатно свой автомобил и тя да се придвижва с него. Звездата публикува много снимки в социалните мрежи и така срещу малка инвестиция съответната марка прави сериозен маркетингов удар.


Риана


В случая обаче марката, която иска да даде безплатно кола на Риана, е Dacia. Румънците обявиха това с публикация във Facebook, като обещаха, че ще подарят Duster на певицата, ако постът им в социалната мрежа събере само 10 000 харесвания. А идеята им е, че единственият SUV в гамата трябва да се асоциира с диаманти.

В публикацията дори пише „Сияйте ярко като Dacia”, като двете букви „А“ са заменени с диаманти (една от най-известните песни на Риана се казва „Diamonds”). Друг въпрос е обаче дали певицата би седнала зад волана на Dacia Duster, тъй като тя притежава повече от впечатляваща колекция от автомобили, включваща Mercedes-Benz SLR McLaren, Porsche 911 Turbo S, Lamborghini Aventador SV и дори Ferrari 458 Italia. И румънски SUV за по-малко от 20 000 евро би изглеждал доста нелепо в тази компанията.


Риана


Сега трябва да изчакаме, за да видим дали постът на Dacia във Facebook ще събере 20 000 харесвания. Не се съобщава и дали самата певица знае за идеята на румънския производител, която обаче вече предизвиква ожесточени спорове и обсъждания сред феновете на марката в социалната мрежа.


0 от 500