IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari забрани на Джъстин Бийбър да купува колите на марката

Певецът стана поредната знаменитост в „черния списък“ на компанията

Не е тайна, че Ferrari има определен „етичен кодекс“, който налага редица ограничения към собствениците на автомобили на марката. Той включва дори публикации в социалните мрежи, а на нарушителите, независимо от техния статут и финансово състояние, се забранява да купуват коли със скачащия жребец на емблемата.


Ferrari Джъстин Бийбър


Поредното попълнение към този черен списък е канадският певец Джъстин Бийбър. Любимецът на милиони тинейджърки е известен с любовта си към екстравагантния тунинг, а през 2016 г. той стана собственик на Frerari 458 Italia, чиято доработка повери на калифорнийското тунинг студио West Coast Customs. Колата получи специален пакет от детайли по каросерията Liberty Walk, към който бяха добавени 20-цолови джанти Forgiato Dieci-ECL. Купето беше облепено с фолио Forgiato Blue, а в салона беше инсталирана скъпа аудио система.

Година по-късно Бийбър продаде спортната си кола на търг, организиран Barrett-Jackson за 434 500 долара, след като преди това тя изчезна от паркинга на хотел Montagne в Бевърли Хилс. Певецът нае детективска агенция, която за 3 седмици откри автомобила. В медиите се вдигна доста шум – като за кражбата, така и за последвалата продажба, а това явно не се е харесало на Ferrari.

Сега се оказва, че канадският изпълнител е включен в списъка с хора, на които е забранена покупката на автомобили на Ferrari. В него попадат още редица знаменитост, сред които са рапърите 50 Cent и Tyga, актьорът Николас Кейдж, боксьорът Флойд Мейуедър и моделът Ким Кардашиян. Всички те в различни моменти да ядосали Ferrari с непристойното си отношение към автомобилите на марката.

Снимка: West Coast Customs

0 от 500
  • #15
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Laborbokluk ( преди 1 година )
    Ламборгини като е показал на Енцо как се правят коли колко пъти са спечелили Люман ? Колко титли имат в Ф1?
  • #14
    11 rate up comment 22 rate down comment
    Иванов ( преди 1 година )
    Тия жабари са се надули като въшка. Има и други, дори по-престижни марки коли. Не са само техните талиги. Ламборгини навремето е правел трактори ( и до днес ) и е започнал с колите , за да покаже на Енцо Феррари , че не само той може да прави коли. Да не говорим , че дори Форд като се напънаха и създадоха кола , която би всички , даже и надутия жабар Енцо.
  • #13
    4 rate up comment 20 rate down comment
    До11 ( преди 1 година )
    И какво от това. Ако си купя Ферари, дали ще ме интересува подръжката му
  • #12
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вместо да биете минуси вижде, колко нови Ферарита се продават
  • #11
    29 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ох, тук май много пубери пишат дето една книга не са прочели през живота си и са фенове на Джъстин Бийбър. Ако ви мързи книга да прочетете, поне се поинтересувайте за Ферари! Дори и на старо, Фераритата се продават с лиценз от лицензиран продавач със сертификат от фирмата. Всичко останало дето се продава е без лиценз, никога не можеш да го обслужиш в сервиз на марката и нещо ако се наложи да му се прави ще си търсиш нелецинзиран сервиз. С такива скъпи коли е малко кофти тази работа...
  • #10
    8 rate up comment 9 rate down comment
    До 2 ( преди 1 година )
    Пълни глупости. Бг мутраците хич не карат Ферарита. Като искаш Ферари и не можеш да си го купиш директно от магазина си го купуваш от някой който го продава. Пълно е с обяви за Ферарита из всички сайтове, от такива които са им редовни клиенти и купуват по 10 от всеки нов модел, който излиза. Имаш ли желание винаги има начин. Колко коли са забранени из европейския съюз заради вредни емисии но ги карат, просто не са купени от официални дилъри, а уж на старо по 1000 километра внос от САЩ и Канада.
  • #9
    6 rate up comment 24 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Има къде къде по-култови марки пред които собствениците на Ферари ще се почувстват бедни. Така че ще си го премести и ще отиде другаде.
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Има още един известен американец дето прави къстъм Ферари и ще бъде с мотор на Хонда .....
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    тралала ( преди 1 година )
    Интересно ми е тоя от DDE в тубата защо няма забрана ... след като Аарон Кауфман му модифицира Ферарито с двойно турбо ..
  • #6
    7 rate up comment 15 rate down comment
    СОФАВТО ( преди 1 година )
    Идва Бийбър: Искам Ферари. Отговор: Избери си!