IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как ще изглежда възроденият Scout на Volkswagen?

Двата модела все още са далеч от серийно производство

Вече ви информирахме, че Volkswagen възкресява марката Scout, която в миналото имаше страхотен всъдеход от International Harvester. Но сега това име ще отиде при новосформиран бранд, който трябва да помогне на германския концерн да засили позициите си на американския пазар.


VW Scout


Вече са обявени два електрически модела: пикап и SUV. Те ще получат всичките същи характеристики като преките си конкуренти на US-пазара. Например 4х4, регулируемо окачване, бързо зареждане, възможност за презареждане от друг автомобил (V2L) и т.н. По неофициални данни планираното годишно производство е 600 000 бройки. А колите ще се произвеждат в Америка.

Досега сме виждали само скици на двете коли. Представяме ви неофициални рендери, които се базират на въпросните скици и които ни позволяват да видим как всъщност ще изглеждат новите електрически превозни средства на новосформираната марка Scout.


VW Scout


Всъщност е вероятно дори самият VW да не знае точно как ще изглеждат тези два електрически варианта на колите Scout, тъй като тези модели все още са на няколко години от серийното си производство. Дори не знаем на каква платформа ще бъдат базирани и какви технически характеристики ще получат.

Припомняме, че първите прототипи на SUV-то и пикапа ще се появят през 2024 г., докато масовото производство ще започне не по-рано от 2026 г. Между другото, решението на Volkswagen да възроди марката Scout предизвика недоумение сред търговците. Те изобщо не знаят как и къде ще се продават новите електрически превозни средства, а мнозина са напълно сигурни, че германците ще създадат отделен франчайз.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Веселин Бенев ( преди 4 месеца )
    Много са хубави, наподобяват на Land Rover Defender!Като четох коментарите, искам да отбележа, че има разлика между всъдеход (Off Roader) и SUV.
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    До #2, джипове правят само Jeep, Фолксваген, както всички други, поризвеждат и СУВ и бусове. Туарег изобщо не е лош стига да можеш да си позволиш да го го купиш нов или на до 50х км и да го караш до 200х км. За Транспортер заедно с були-то и Мултиван, няма да обяснявам щото трудно ще вденеш.
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Johnny Bravo ( преди 1 година )
    Тия не разбраха ли , че джипове и бусове не могат да правят.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Брадвата ( преди 1 година )
    Дърво?!