IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Три корави офроудъра на цената на малолитражка Dacia

Тези машини са не само проходими, но и доста надеждни - стига да внимавате за няколко неща

В България офроуд автомобилите винаги са били на почит. Но в наши дни да си намериш сносен такъв е проблем. От една страна, заради затягащите се еконорми на ЕС много от истинските всъдеходи изчезнаха, а други просто вече не се предлагат в Европа. От друга, при малкото оцелели корави офроудъри на пазара цените достигат смайващи стойности. Какъв е изходът от тази патова ситуация? За много хора той е да се насочат към вторичния пазар, включително към внос от Америка и Близкия изток (които остават извън обхвата на емисионните стандарти). И като все пак търсят автомобил от не чак толкова далечното минало, който да има ресурс за още няколко относително безгрижни години. Ето три такива модела, които могат да се купят на цената на нова малолитражка от Dacia, или дори по-евтино.
   
     
Три яки всъдехода на цената на малка Dacia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Намират и такива екземпляри ама рядко и много им надуха цените навсякъде. като цяло не си струва. За тия пари сега може да се вземе 4Runner 5Gen 4.0V6 бензин внос от САЩ или Канада. Много добър джип, и има страхотни тунинг части за него. Окачаване, суперчарджъри, всичко.....За още 10-15 бона и става звяр.
  • #3
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ленд крузър 100 с 4.2 дизел е вечна машина. Ама *** намери в България...
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Pajero sport - добра джипка и може да стане още по добра с няколко малки подобрения. По старото Pajero МК2 от 1992 до 2002г. е още по добро - евтина поддръжка (като за джип), доста проходим дори и в стандартен вид. Става за всичко, единствения недостатък е че гори доста (при икономично каране около 10л. на 100 нафта. Nissan Pathfinder - не става! По добре се насочете към Nissan Patrol - отново много добър джип, за офроуд е по корав дори от Pajero. Но гори още повече нафта - към 12-13л. на сто.
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )