IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-ужасни коли в историята

Сред тях има два автомобила от Източна Европа, но те не са руски

Кои са най-лошите автомобили в историята? Подобни класация се появяват много често в различни издание, като обикновено моделите са оценявани по техния външен вид. Понякога под внимание обаче се взима и представянето на съответното превозно средство на пазара, но и за него основна роля играе именно дизайнът. Оценяват се също и проблемите с различните системи и агрегати.

В случая класацията е на експертите от американското онлайн-издание Edmunds, което има за цел да подпомага потребителите. Неговите експерти оценяват различните модели на пазара, за да могат да улеснят евентуалните им купувачи. В случая те са направили свой Топ 10 на най-ужасните автомобили в историята, който ви представяме.

10-те най-ужасни автомобила в историята (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    22 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ами руските кочини не са в категориятя на автомобилите!
  • #6
    15 rate up comment 16 rate down comment
    Ха! ( преди 1 година )
    Че къде е рено!? Винаги има място за него в такива класации.
  • #5
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ходил ли си със Зазка на море?
  • #4
    13 rate up comment 24 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    2# Запорожец беше също много добър автомобил за времето си. Лесен за подръжка и мнооого проходим.
  • #3
    33 rate up comment 4 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Изета е производство на една италианска компания и не е недоразумение, а доста успешен автомобил. Немците го вземат, реработват основно и наистина тази кола успява ги спаси. А Трабант е икона, има негови фен клубове в Германия. Да, не е мерцедес, но и не това му е идеята. Така че тези две марки нямат място в тази класация!
  • #2
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Sameman ( преди 1 година )
    Не че харесвам трабант, но сега се замислих, че за цената си е предлагал достатъчно много за градски автомобил в соца. Лек и доста добре ускоряващ, алеч по-добър автомобил от примерно Запорожец.
  • #1
    39 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да наречете БМВ Исетта ужасен автомобил е знак за това, че нямате нищо общо с автомобилни журналисти. Това е колата, която вади марката на печалба и много ценена, заради качествата си на малък градски автомобил. Марки, като Смарт копират точно този модел. Вижте цената му на аукционите и тогава говорете глупости. Относно другите коли, всичко доказва, че американското автомобилостроене винаги е било пародия и днешните им коли го доказват напълно.