IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Основните грешки при шофиране в града

Натовареният трафик крие много опасности и кара дори по-опитните да бъркат

Шофирането в градския условия е значително по-различно от пътуването по магистралата. Тук водачът е изправен пред много опасности 0 кръстовища, натоварен трафик, в който трябва да се следят пътните знаци, пешеходците и ситуацията на пътя. Грешки при шофиране в градски условия допускат не само начинаещите, но и по-опитните водачи. Ето кои са най-често срещаните.

Основни грешки при шофиране в града (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    реплика ( преди 1 година )
    Редовно тези с премиум автомобилите Мерцедес не дават мигач, и те гледат тъпо все едно ти си направил нарушение
  • #13
    5 rate up comment 3 rate down comment
    младен ( преди 1 година )
    На един далечен познат на жена му отговора беше като я питах не и ли е по удобно до работата с метрото "е аз за ккаво съм дошла в софия, да се воза на градскинли?".Та докато ненстане над половин заплата возенето оправия с такива няма.
  • #12
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вчера или онзи ден смазаха велосипедист по улиците и днес, буквално ден-два по-късно бях свидетел как един *** с колело едва не бе прегазен от трамвай (на Рожен). Без да се оглежда или интересува мина на червено през всички сякаш му е бащиния и общо взето късмет, че не умря. Буквално преди 10 мин. На Централна гара спряха още един такъв защото мина на червено през всички, даже не показа малко уважение пред патрулката и засече и полицайте. Е, спряха го и почнаха да пишат. Ама не това е работата
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вчера видях четирима умника се ударили на входа на едно кръгово
  • #10
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Груба грешка е жена ти да тръгне да затваря прозореца докато си проточил ръка и показваш среден пръст на някой
  • #9
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Пурко ( преди 1 година )
    ДА ПОПИТАМ:Кога Кучкарите от МВР/КАТ ще обърнат внимание на самоубийците с колелетата,които нямат светлоотразителни жилетки,каски и през нощта се движат без светлини ???Това са груби нарушения,на които ТЕ не обръщат внимание !!!А че за тях няма Закон и Правилник,това си е редовен номер !
  • #8
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Бай Х.. ( преди 1 година )
    Селяните станаха много в София и им е все по-трудно да се адаптират след карането на каруца по ниви и ливади с автомобил в градска среда,сред трафик и пешеходци !!!Що не си оставят колите на Околовръстното ???
  • #7
    12 rate up comment 3 rate down comment
    SPD7693 ( преди 1 година )
    Аз съм като дядо ми. Той до ТЕЦ-а само с графика пътуваше. На лозе ходехме с автобуса, освен ако нямахме много багаж. Почти навсякъде се ходеше или пеш, или с градския транспорт, сам с колата не. Едва като ходеше извън града, палеше "Московеца", а по-късно "Опела". По същия начин и аз - в града си има градски транспорт. С колата - като ходим извън града. Като се оженя и имам деца, може да е по-различно, но и тогава по-скоро смятам да я карам на "паркирай и пътувай" - приложимо е.
  • #6
    33 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Основната грешка при каране в града е , че се кара кола! Това е основната грешка. Учудвам се как може хората в БГ да не могат да вървят пеш 15-20 мин. Има и такива, които ако разстоянието е повече от 300-400 м. палят колата. Хайде да не е пеш, но поне колело, скутер, мотор ползвайте! Няма братче! Всичко живо кара кола. Пари за ядене няма, но от колата не слиза. Абсолютна трагедия, комплексарщина, т*потия и олиго*рения...
  • #5
    19 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пешеходците както и тия с тротинетките в днешно време са голям проблем. Мислят си те са винаги предимство и вече не зачитат никакви правила и разчитат че шофьорите ще ги пазят. Напоследък с тия телефони е нещо страшно. Не се оглеждат изобщо като пресичат. Изскачат на пътното плато изведнъж. Направо ужас. Особено ученици на групички както си вървят по тротоара и изведнъж изкачат на платното точно пред колата да пресичат без изобщо да се огледат. Налага се да ги заобкаляш. Няма как да спреш.