IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я новата Honda CR-V

Шестото поколение на кросоувър сменя стила и размерите си

Министерството на индустрията и информатизацията на Китай публикува пълноценни снимки и технически подробности за следващото поколение на Honda CR-V, като по този начин изпревари пълноценната премиера на автомобила.


Honda CR-V


Снимките изглеждат същите като патентните скици, които изтекоха в интернет през февруари. На тях явно е кросоувърът за китайския пазар, който ще получи по-тесни фарове, както и нови брони, решетка и странични огледала. Той ще се предлага в две версии – 5-местна със задвижване на четирите колела и 18-цолови джанти, и 7-местна, при която няма надпис AWD на задната врата.

Размерите на новата CR-V, която е произведена от съвместното предприятие Dongfeng Honda, са дължина 4700 мм, височина – 1866 мм и широчина - 1690 мм, като разстоянието между двете осите е 2700 мм. Това означава, че кросоувърът превъзхожда своя предшественик по всички показатели, включително и междуосието.


Още снимки на кросоувъра - вижте в галерия:


В публикуваните документи се посочва още теглото - 1685 кг, както и вече познатия 1,5-литров турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ 193 к.с. Той е комбиниран със скоростна кутия CVT, като максималната скорост е 188 км/ч.

Официалната премиера на новата Honda CR-V трябва да се състои през следващите месеци. Вероятно глобалната версия на модела ще има минимални разлики от китайската, поне по отношение на дизайна, докато задвижващите агрегати със сигурност ще бъдат други.

0 от 500