IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вече може да поръчате Land Rover Defender кабриолет

Модификацията е доста лимитирана и не идва от британския производител

Идеята за открита версия с мек покрив на  Land Rover Defender започна да циркулира още с представянето на новото поколение на всъдехода през 2019 година. Като за пълноценен офроудър, бягството "на открито към" неутъпканите пътища пътища винаги ще бъде примамливо изживяване, което е видно при интереса към такава опция при американските "колеги" като Jeep Wrangler и Ford Bronco.


Valiance Land Rover Defender Convertible


Е, за щастие на хората, желаещи открита версия на Defender, такава вече се предлага. Но не може да си го поръчате от Land Rover а от нидерландската компания за доработки и производство на купета Heritage Customs. Специалистите отвориха листа за заявки на кабрио версия на всъдехода, базирана на варианта с три врати Defender 90.

Представен като проект в края на миналата година, Land Rover Defender Convertible е наречен Valiance от компанията за доработки. Към момента е планирана изключително лимитирана серия от едва 5 бройки, като първоначалните екземпляри ще се предлагат с избор между три теми и цветови комбинации, наречени съответно Côte d’Azur, Solihull Sand и Kokkini Paralia.


Valiance Land Rover Defender Convertible


Версията Solihull Sand Valiance Convertible, която виждате на снимките, е вдъхновена от английската провинция. Купето е в специален зелен цвят със сиви брони, а мекият покрив е в пясъчно бежова окраска. Машината идва със специални бели 20-инчови колела, наречени Space Cowboy, а в салона има различни медни акценти.

Атрактивният кабриолет Valiance Defender, напълно естествено, идва и с доста "атрактивна" цена. Самата конверсия, без да се включва донорската машина Defender 90, ще ви струва солидните 84 700 евро. В допълнение, самият всъдеход в късата си версия може да достигне до 138 500 евро.

Но тъй като преработката не засяга предната част на автомобила, може да си вземете за база и чудовищния Defender V8, с неговите над 520 конски сили... Производството на лимитираните кабриолети от Heritage Customs започва през втората половина на годината.

0 от 500