IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover пусна още по-екстремен Defender

Версията Trophy Edition излиза в тираж от 220 бройки

Британският производител Land Rover представи специален Defender, който получава добавка Trophy Edition към името си. Всъдеходът ще излезе в ограничен тираж от 220 000 бройки, като в основата му е модификацията Defender 110 P400 X-Dynamic SE. 


Land Rover Defender Trophy Edition


Автомобилът получава нов боди-кит, а каросерията му е боядисана в комбинация от жълто и черно, като при версията „Expeditionary“ Defender Works V8 Trophy. На вратите са поставени лога, като всъдеходът може да се похвали още със защита на шасито, голям багажник на покрива със стълба и лебедка (механизмът се предлага срещу заплащане).

В оборудването влизат още въздушно окачване, пакети за студен климат и офроуд, камера за задно виждане и механизъм за теглене. Под капака на екстремният Defender е поставен 3,0-литров бензинов V6 двигател, който развива 400 к.с.

Още снимки на всъдехода - вижте в галерията:

Купувачите на специалната серия ще могат да участват в квалификационно състезание, като победителят от него ще участват в надпреварата Land Rover Trophy Competition в замъка Истнър във Великобритания. В състезанието ще се включат общо 12 тима, като е предвидена и специална програма за обучение на начинаещи спортисти.

Снимки: Land Rover

0 от 500