IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нетърпелив шофьор на VW GTI получи брутален урок

Вижте какво се случва, когато нямаш реална преценка за възможностите си (ВИДЕО)

Нетърпелив шофьор на VW Golf GTI откри по трудния начин какво може да се обърка, ако влезете в завой с твърде голяма скорост. Този клип се обикаля в Reddit, като доказва колко е опасно човек да не може да прецени както своите възможности, така и тези на автомобила.



Сребристият Golf GTI се движи със скорост от около 85 км/ч, като настига колата, в която е разположена камерата. Нейният шофьор бързо намира подходящ момент, за да се отдръпне встрани и да пропусне хечбека, който продължава да ускорява. При скорост от над 100 км/ч Golf-ът влиза в завой, където губи сцепление и се удря в бетонната преграда между платната.

Интересното е, че Volkswagen-ът не влиза в завоя така, както се очаква от автомобил с предно предаване, а губи контрол върху задната част. Именно тя поема неизбежния в случая сблъсък със стената. Ясно се виждат пораженията върху бронята и задната врата, като най-вероятно сериозно са пострадали и някои механични компоненти на автомобила.

Видео: Reddit

0 от 500
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    777 ( преди 2 години )
    Не е нетърпелив, а просто глупав! Нищо не може да се обърка като QI - то ти е ниско!
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "Този клип се обикаля в Reddit, .."-Петре, хубаво си ми изтрил коментара, но защо не си оправи грешката бе, ?!?!
  • #13
    3 rate up comment 4 rate down comment
    От 8 ( преди 2 години )
    Че аз имам нова кола. Какво колело те гони.Фолцвагини и бмвта/ауди НЕ купувам
  • #12
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Cobra ( преди 2 години )
    И да, сега изгледах клипа отново - определено "пренавива" волана надясно при скорост, с която очевидно не може да си го позволи. Някои хора нямат реална преценка за нещата. Някои дори нямат инстинкт за самосъхрянение.Като днес една патица до кошарите тръгна да пресича пред моя автомобил диагонално с гръб към мен и без изобщо да погледне в посоката, от която се очаква да идват коли. Нахраних я с клаксона както се полага. Не се трогна. Учудих се как е доживяла до тази възраст.
  • #11
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Cobra ( преди 2 години )
    Ха, според филтрите на форума, дума означаваща гумени обувки, използвани от фермерите започваща с "г" и "а" и завършваща с "лош" трябва да бъде скрита със звездички.
  • #10
    22 rate up comment 0 rate down comment
    Cobra ( преди 2 години )
    Абе не знам голфа ли е лош, но се вижда, че задкормилното устройство няма опит и не усеща колата. Плюс че избива комплекси - видно е от присветването с фаровете преди да изпревари колата с видеорегистраторите.Плюс много вероятно задните гуми са на ***.Комичното в ситуацията е присветване с фаравете, фукня, газ, и накрая осиране.
  • #9
    8 rate up comment 15 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 2 години )
    Разликата между голфа и една самоходна японска тоалетна е, че голф шофьоре се е отървал с уплах, а самурая обяснява на св,Петър как се е блъснал
  • #8
    14 rate up comment 3 rate down comment
    До четвърти и осми ( преди 2 години )
    Вземи се образовай ти, че ти куца правописа. Осми , ти явно караш колело и това те прави УМЕН .......
  • #7
    21 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Фолцвагини и бмвта са само НЕУМНИ шофьори
  • #6
    26 rate up comment 3 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 2 години )
    В Саудитска Арабия е "нема такава мизерия". Поразходих се около това място и бях втрещен! Мислех, че там е подредено и чисто след като имат мангизи, а то какво излиза - вари го, печи го - арапина си е арапин!