IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто го новото Peugeot 408

Производителят разкри модела, но в "траурно облекло"

Съвместното предприятие Dongfeng-Peugeot се готви да пусне ново, трето поколение на модела 408. Производството на този автомобил ще бъде локализирано в Китай. 


Peugeot 408


По-любопитното е, че снимките на камуфлажния прототип, които ви показваме не са дело на фотошпиони, а бяха разпространени от лично от производителя. По предварителни данни дебютът на модела ще се състои през следващите месеци, още преди началото на лятото.

Съдейки по фотографиите, макар колата да е в "странен траурен костюм", със смяната на поколението 408 ще запази триобемната си каросерия, ще получи нова оптика, като и предните и задни светлини ще са в стила на съвременните европейски автомобили, а отпред под черния плат изпъкват контурите на големи ниши в бронята.


Peugeot 408

Най-вероятно на тези места ще се монтират нови фарове против мъгла. Що се отнася до двигателите, то за третото поколение Peugeot 408 е предвидена гама от от три- и четирицилиндрови турбо мотори. 

0 от 500