IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви коли ще карат руснаците сега?

За година Volkswagen продава в Русия толкова коли, колкото в България за един век

Логиката на Владимир Путин срещу международните санкции е, че Русия може да си бъде напълно самодостатъчна - да произвежда всичко на своя земя и да не зависи от вноса. Но отнася ли се това и до автомобилите? Изданието ZR прави анализ на ситуацията.
   
   
Какво е бъдещето на автопазара в Русия (ГАЛЕРИЯ):


 

0 от 500
  • #4
    23 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    По принцип, всяка държава може да си е самодостатъчна, но на каква цена? В тинейджърските ми години бяхме страна от Варшавския договор и имаше желязна завеса, но изглеждаше, че хората живееха добре. Но започнах да гледам витрините на Корекома, пуснаха по тв и филма Далас,гледах някави небостъргачи, някакви спортни коли, абе някакъв много по-добър свят, баща ми даваше пари на моряк да му купи двукасетъчно Сони от корекома. Може да са самодостатъчни в Русия, но ще живеят като страна от третия свят
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    81 % от фирмите производителки във всички браншове са зависими от външни доставчици, според техни икономисти! Следва, огромна безработица заради спряно производство, кой ще му е до нови коли?
  • #2
    23 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ще си карат старите коли, както другия резерват на открито (Куба)
  • #1
    21 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Китайците няма да запълнят нишата, или поне не официално. Износа на Китай за Русия е 2% от общият им износ долколкото помня. Китай няма да рискува пазарите си в Европа и САЩ, заради тези проценти. А и обедняването на руснаците което предстои не е голям стимул за нарушаване на санкциите. Руската средна класа (висообразовани и добре платени хора), в момента се мъчи да избяга от там. Кой ще ги купува тези коли на двойни-тройни цени? ЛилиПутинова Русия отива към пълен крах в средносрочен план.