IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 достъпни модела, които биха имали успех в Европа в кризата

Тези евтини автомобили вече се радват на голяма популярност на различни пазари по света

Цените на автомобилите продължават да растат, като това засяга не само новите, но и употребяваните. В същото време заради кризата покупателната способност на потребителите пада и голяма част от тях не могат да се позволят покупката на ново превозно средство.

В решение на този проблем могат да се превърнат петте модела в следващата ни подборка. Те приличат на кросоувъри, което означава по-високи шансове за успех, тъй като именно този клас автомобили продължава да е най-търсеният на пазара, но в същото време са и на много достъпна цена. Освен това, те са на популярни производители, което също би увеличило интереса на евентуалните клиенти.

5 достъпни модела, които биха имали успех в Европа в кризата (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    :))) ( преди 2 години )
    Всичко е маркетинг и една екселска таблица с "икономии" :))) Разбира се не говорим за орехов фурнир, фенси напа и ръчно сглобени 8V мотори...
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    В гАйропа цените са по 2-3, защото еврочиновниците трябва да папкат. Това със системите за безопасност е приказка за наивници. Колко струват тези системи? Не повече от 1000-1500?. Аз говоря за в пъти цената на колата. Повтарям в пъти!!!
  • #1
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Бунациии, тези коли са евтини, точно защото не изпълняват европейските изисквания за безопасност и емисии. Достъпен автомобил в Европа вече има, нарича се Дачия и е най-евтиният, който може да се произведе предвид законовите постановления.