IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 много здрави спортни коли на достъпна цена

При тези модели поддръжката няма да разори собственика

Европейските спортни автомобили винаги са плашели купувачите не само с високата си цена си, но и с разходите за поддръжка. Обикновено те са стряскащи и това също е една от причините, поради които много хора да ги избягват. Японските производители обаче успяха да докажат през годините, че спортната кола невинаги е скъпа и ненадеждна играчка.

С помощта на изданието 100km ви представяме списък от 10 отлични модела, които в момента се продават в САЩ на сравнително достъпна цена. Освен нея е посочена и сумата, която собственикът на автомобила ще трябва да похарчи за годишната му поддръжка.
 


10 здрави спортни коли на достъпна цена (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    S2000 няма на българският пазар. Нито евтини, нито скъпи.
  • #8
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Това ( преди 2 години )
    Субару никак не му е евтина подръжката особено двигателя. Чупят се също като немските бараки.
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Петърчо пак объркал снимките. Сложил снимка на 370z вместо на 350z, а пише за 350z.
  • #6
    22 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    На Бай *** му е пределно ясно, че никога няма да може да си позволи едно кръгче дори с някоя от изброението бегачки, затова ги нарича таралясници, гнилочи и тем подобни. Иначе на Mazda MPS и MX5 ще бъда фен до гроб.
  • #5
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Propov ( преди 2 години )
    Всяка една от тези коли е Must have. Специално МХ5 или GT 86 са нещо което планирам да имам един ден. Не си падам по 4х4 , приоритет ми е ниското тегло , задно и атмосферен мотор. Но понеже все още имам 2 деца за возене и съм с преходен вариант. БМВ 130 от 2006та. 270 атмосферни коня, 4 врати, тегло 1400 кг., задно , ръчка...потдръжката не е като на М3, ама кефа е близък.
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Продължение Та цената според мен в Европа ще е може би някъде около 35 000 евро., т.е. 8 000 евро отгоре. Смятайте за какъв грабеж става на въпрос. Карал съм първото поколение Toyota GТ 86 и мога да кажа, че колата е жестока. Много добре направен автомобил за любителите на задното. Въпреки, че е 201 к.с. е много лек, балансиран и липсата на мощност не се усеща. Хубавото е, че двигателя търпи зверски тунинг и без проблеми се прави на 300+ к.с., а има и по-високи нива с турбини 400-500 к.с.
  • #3
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Продължение Toyota GR 86 ще я пуснат през април 2022 в Европа. Още не са обявили цена, но предварително европейските регулатури казват, че няма как цената да е такава, каквато е в САЩ, където струва от $30 300 (почти 27 000 евро), което според мен е поредната жалкарска европейска политика да ни товарят с какви ли не данъци, акцизи и такси, за да могат онези търтеи от европарламента да дебелеят. Мощността е 234 к.с. на 1275 кг. тегло и баланс почти 50:50 преден заден/мост, което е страхотно.
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мога ли да знам от кога Subaru BRZ е с турбо мотор, както сте написали, че нещо не мога да се сетя. Само ще ви светна, че никога тази кола или брата близнак от Тойота не са имали двигател с принудително пълнене. Винаги са били с атмосферен. Първото поколение е с 2.0 боксер мотор, а новото поколение 2022 г. е с 2,4 боксер мотор. И двата двигателя пак повтарям са атмосферни. Субаруто няма да го продават в Европа, а само Toyota GR 86, като името го променят вместо Toyota GТ 86 сега е Toyota GR 86.
  • #1
    6 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Що не пишете колко е подръжката на тия таралясници.