IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-проблемни спортни коли на 2021 година

Тези модели изглеждат страхотно, но не са никак надеждни и функционални

Напредъкът в технологиите доведе до производството на автомобили с мощни двигатели, които са още по-луксозни и по-надеждни. Повечето купувачи са склони да купуват спортни коли с по-ниска цена, които предлагат впечатляващи характеристики, но не обръщат внимание на надеждността. С течение на времето те установяват, че това, което са считали за добра сделка в дългосрочен план, всъщност им бърка сериозно в джоба, тъй като се налага да правят ремонти.

Затова е и доста изненадващо колко топ-марки имат проблемни модели в гамата си. Разбира се, определянето на надеждността на автомобилите не е лесно, затова в случая се разчита на информацията на две от агенциите, помагащи на потребителите (най-вече на американските) - J.D. Power and Consumer Reports. С тяхна помощ са посочени най-ненадеждни нови спортни коли на пазара.

10-те най-проблемни спортни модела на 2021 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Само да попитам ( преди 2 години )
    Какви по-точно бяха техническите проблеми при Лексус, че нещо не разбрах... Или това е поредното копи-пейст на някое псевдо списание.
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Гошко ( преди 2 години )
    Има псевдо Р8, Ауди ТТ, но няма Мазерати МС20? "Интересно" превзето ВАГинално мнение....
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Владимир ( преди 2 години )
    Гроздето, гроздето!
  • #5
    20 rate up comment 5 rate down comment
    2150 ( преди 2 години )
    Заглавието на статията е "10-те най-проблемни спортни коли.....". Къде видяхте проблем при Lexus LC, че го слагате в тази категория? Тази кола с 5,0-литровия си двигател ще надживее всички останали европейски и/или американски таралясници.
  • #4
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Само като видя дж.д пауър и кънсъмър кво си и няма нужда да чета нататък за да знам, че ще е върховна боза писана от не грам от ни ми си рки за потребители де би ли, за капак често и безобразно преведено.
  • #3
    33 rate up comment 3 rate down comment
    //// ( преди 2 години )
    Лош интерфейс и за това автомобилът бил проблемен. Аз ако имам пари да си купя такъв спортен автомобил, последното нещо което ще гледам е мултимедията. Купувам го за да го КАРАМ, а не да го правя домашно кино!
  • #2
    35 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Харчи много, липсва атлетичност, има по-бързи... Поредната изсмукана от пръстите "класация".
  • #1
    44 rate up comment 1 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 2 години )
    Ха-ха, основният недостатък на Ауди R8 бил високият разход на гориво. Мисля, че е малко несериозно някой да очаква 5 на сто , че даже и 12 разход от 10 цилиндрово чудовище :D