IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Милионер се опитва да се отървe от повредено Bugatti Veyron

Американски предприемач пусна дефектната хиперкола на търг

Милионерът Мани Хошбин, известен със колекцията си от скъпи и ексклузивни автомобили, пусна за продажба своето Bugatti Veyron с мощност 1001 конски сили.


Bugatti Veyron Мани Хобшин


В продажбата на хиперколата няма нищо нестандартно, с изключение на факта, че уникалното купе се нуждае от ремонт, който трябва бъде поет от бъдещия собственик. Не се съобщава обаче дали той ще получи отстъпка от цената, тъй като отстраняването на неизправностите ще струва доста пари.

Бяло-синьото Bugatti Veyron 16.4 беше пуснато на пазара през 2006 г., като е 41-ият от 252 направени „базови“ хиперавтомобили и 12-ият от 76 купета, произведени в спецификацията за американския пазар. Интериорът на автомобила е декориран с комбинация от бежова и тъмносиня кожа и кафява алкантара.


Bugatti Veyron Мани Хобшин


Автомобилът е обслужен в представителството на Bugatti Newport Beach - през декември 2021 г. са сменени консумативи и е монтиран комплект гуми Michelin Pilot Sport PAX на стойност 34 000. При престоя в сервиза са сменени двигателното масло, охлаждащата течност и маслото на скоростната кутия, но са установени и проблеми,които не са отстранени.

По-специално, има течове на охлаждаща течност от предните радиатори, поради което хиперколата беше призната за опасна за движение. Освен това, крилото и активираната от него функция въздушна спирачка не работят на този Veyron. Цената за отстраняване на тези проблеми не е обявена.


Bugatti Veyron Мани Хобшин


Хошбин, който закупи Bugatti Veyron 16.4 през октомври 2020 г., е готов да даде на собственика пълен комплект документи и дори марков ръчен компютър HP iPaq за хиперколата. Купето има пробег 14 000 мили, като последното предложение в търга е 1 млн долара.


0 от 500
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Пепи ( преди 2 години )
    Давам 1500 лв и рено туинго от 98 година
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Некакъв ( преди 2 години )
    На Фолксваген всичките им премиуми с над 2.0 литра са проблемни.
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    IM-дртВайтБoй! ( преди 2 години )
    И кво се вижда ясно, дори пределно прозрачно, а именно, че многото паре фърлени за некой супер-изглеждащ и стряскащ окото и околната среда уж супер-кар НЕ винаги се изплащат и не винаги човек може да остане спокойно доволен от придобиването на 1 подобно свръх-надуто същество...Това същото касае и некои свръх-преекспонирани и вечно хвалени ГЕРМАН.премиум-машинки, които НЕ съответват с нищо за дадената за тях огромна сума пари, което ще рече, че рискът с техната возия продължава да си съществува.
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Счупило се е от Не каране
  • #2
    20 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И се оплаквате от качеството на Тесла?Това за 14 000км е сменило два чифта гуми, протекло е като лейка и половината му системи не работят.
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Внимавай, какво си пожелаваш, че току виж вземе та приеме и ще се видиш на зор!