IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Опция за Bugatti Chiron струва колкото ново Ferrari

Вижте за какво още може да похарчи доста пари собственикът на хиперколата

Факт е, че Bugatti трупа сериозни приходи от продажбата на всеки нов модел или на негова вариации, която пуска на пазара. Колите на марката струват милиони, като предлагат лукс и скорост, каквато би очаквал клиентът за парите си. Въпреки това, човек може да се шокира от този списък с допълнителни екстри за Chiron, публикуван в страницата на GT Board във Facebook.


Bugatti Chiron


Базовата цена на хиперколата и без това е забележителна – 3 825 000, но ако добавим и предлаганите опции, сумата скача до 4 301 450 долара. За тази сума човек може да си купи остров и да наеме персонал, който да се грижи за него. Това накара експертите на Carscoops да се замислят за всички тези нека, които допълнително оскъпяват автомобила.

Най-скъпата екстра е допълнителният цвят на каросерията Blue Royal Carbon. Той струва 222 500 долара, което е със 120 долара по-малко от чисто ново Ferrari Roma. Ако клиентът добави опцията Sky View той ще трябва да доплати още 62 000 долара. На толкова са оценени два прозрачни панела – по един над всеки пасажер, които им позволяват да виждат небето над себе си.


Bugatti Chiron


Те са направени от новоразработена ламинирана структура и имат 4 междинни слоя, като добавят 2,7 см пространство над главите. Панелите са впечатляващи и се оцветяват по команда, но струват повече от най-скъпия Ford Bronco, например.

Най-евтината опция за хиперколата на Bugatti са специалните капачки на колела, които са посочени като EB Logo Wheel Caps – Nocturne, като са оценени на 1250 долара. Какво им е специалното? Ами цената и това, че на тях пише EB (Еторе Бугати) и са боядисани в черно.


0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тия не знаят цената на парите. Нагли ******и
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Йо ( преди 2 години )
    Кво Бугати,беше навремето.Сега е *** VW
  • #4
    3 rate up comment 12 rate down comment
    112 ( преди 2 години )
    Мда, собствениците на Ферари могат да се чувстват като бедни църковни мишки. Не е учудващо като се има предвид технологичното превъзходство на Бугати.
  • #3
    6 rate up comment 7 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    А ти пък какво толкова си успял бе? Айде като си много успешен си купи едно такова и до плати за прескъпата боя.
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 2 години )
    Който може да си позволи да купи колата, може да си позволи и екстрите, при положение,че средно има още 86 коли,2 яхти,2джета и хеликоптер!
  • #1
    19 rate up comment 16 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Бугати е за богати комплексари. Има далеч по добри коли като управление че и пъти по евтини от тоя тълуп. Единственото му предимство е че на права е най бърз което може единствено да ти донесе солидна глоба и затвор както на оня хърватин в Германия.а писта това нещо е като слон в стъкларски магазин