IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

От Fiat Multipla до Porsche 924: Черните овце в семейството

Тези модели хвърлиха сянка върху репутацията на известни производители

Дори най-успешните автомобилни компании понякога се провалят с някои модел. Историята е пълна с подобни случаи, като причините най-често са липса на финанси или на време, което кара производителите да прибързват. Те се опитват да запълнят ниши на пазара, като някои от тях дори не са съществували преди това. А крайният резултат предизвиква повече въпроси и прилича на петно от двигателно масло върху бляскав червен килим. С помощта на британското издание Autocar ви представяме 15 такива модела, които се превърнаха в „черни овце“ за своите семейства. Любопитното е, че с течение на времето някои от тях се превърнаха в примамливи предложение за колекционерите, въпреки че в началото на жизнения си път определено бяха провал.


Черните овце в семейството (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Jm2 ( преди 1 година )
    Когато се говори за грозни автомобили, класацията трябва да започва от 2-ро място нататък. Първото сега и завинаги е запазено за Fiat Multipla. A иначе не знам как в статията пропускат такъв силен кандидат като Rodius на Ssangyong.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мултипла с тия стъкла по големи от вратите ми прилича на аквариум, рено модус го гони по грозотия. Абе да кажем 80 процента от колите са си доста грозобойник особено в България дето повечето са мръсни и ръждясали.
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Разбира се, че има по-грозни от Мултипла! Mercedes-Benz E-Class (W210) във версията му station wagon (най-вече) е просто ужас. Мога да изброя още доста коли преди нея. Например Pontiac Aztek.
  • #3
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 2 години )
    Мултипла изобщо не е провал за Фиат. По мое мнение, най-лошият автомобил, произведен от компания с име и традиции е първа генерация на Мерцедес А клас (168).
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    //// ( преди 2 години )
    Явно аутомедия не значт, че Фиат Мултипла е изложен в Музея на съвременното изкуство в Ню йорк!
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    общо взето ( преди 2 години )
    Глупости