IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru почете шампиона в Super GT със специално комби

Levorg Takuty Special Edition излиза в ограничен тираж от 30 бройки

Японският производител Subaru представи специален вариант на комбито си Levorg, наречен Takuty Special Edition. Автомобилът е посветен на шампиона в сериите Super GT от 2021 г. в клас GT300 - Такуто Игучи, който се състезава с модифицирано Subaru BRZ.


Subaru Levorg Takuty Special Edition


Компанията ще направи само 30 бройки от Levorg Takuty Special Edition, като всички те ще се продават от дилъра на марката в Токио. Автомобилът ще се предлага в две модификации, като първата е оборудвана с 1,8-литров турбомотор с 4 цилиндъра, а втората – с 2,4-литров двигател също с турбокомпресор.

И двата варианта ще получат голям брой детайли от STI-моделите на марката, в това число преден сплитер, уникални странични прагове и дифузьор отзад. Levorg Takuty Special Edition ще носи логото STI на черната предна решетка и ще бъде качен на 19-цолови джанти Enkei с гуми Dunlop SP Sport Maxx 050+.


Subaru Levorg Takuty Special Edition


Промени са направени и в интериора на Levorg. Те включват уникален лост за смяна на предавките, за които са използвани въглеродни влакна, кожен калъф за ключове и отличителни странични прагове. Колата е оборудвана и със системата за контрол на движението Prova, която прави автомобила по-стабилен.

Цените за Subaru Levorg Takuty Special Edition започват от 4 961 000 йени (42 943 долара) за 1,8-литровия вариант STI Sport EX и стигат до 5 610 000 йени (48 561 долара) за STI Sport R EX.


Още снимки на специалното комби на Subaru - вижте в галерията:

Снимки: Subaru


0 от 500