IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще ни изненада ли BMW с M5 Touring?

Вижте как може да изглежда спортното комби на баварците

BMW ще върне комбито в семейството си M по-късно тази година с представянето на M3 Touring. Този модел е готвен за конкурент на Audi RS 4 Avant и Mercedes-AMG C 63 Estate, като ще бъде единствен по рода си в гамата на марката, тъй като по-голямото M5 се предлага единствено като седан.


BMW M5 Touring


Какво обаче ще стане, ако в BMW решат да направят и комби M5? Отговор на този въпрос дават дизайнерите от J.B.Cars, които публикуваха в профила си в instagram свое виждане за външния вид на евентуалния съперник на Audi RS 6 Avant и Mercedes-AMG E 63 Estate.

Автомобилът изглежда интригуващо, като има по-малко наклонена линия на покрива към задната част, която е изпънала над багажника. Допълнителните прозорци осигуряват допълнително осветление отвътре, докато стандартният прозорец на вратата е идентичен с този на седана M5.


BMW M5 Touring


Задната броня с интегрирания в нея дифузьор и четирите тръби на изпускателната система, както и светлините също за като тези на модела с 4 врати. Спойлерът е с различна форма от тази на седана, като е преместен в горната част на вратата на багажника.

Вижда се и надпис CS, който означава, че M5 Touring ще получи 4,4-литровия туин-турбо V8 двигател, който развива 635 к.с. и 750 Нм. Той е съчетан с автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч при стандартния M5 CS е 3,0 секунди, което може да накара и много от суперколите да се засрамят.

Снимки: J.B.Cars

0 от 500