IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Старо купе Hyundai беше превърнато в BMW

Детайли от бавареца попаднаха и в салона на автомобила

Собственик на Hyundai Coupe/Tiburon от Южна Корея с прякор Dimdi публикува във форума Bobaedream снимки на купе, превърнато в BMW, като това не е първият му опит в тази посока.


Hyundai/BMW


В опит да направи колата по-премиум, той я оборудва с двойна решетка на радиатора и извита предна броня с въздуховоди в стил BMW M, които се отразяват от три ивици на капака. Освен това купето се сдоби с комплект черни джанти и (по неизвестна причина) с три вентилационни отвора в калниците, които са като на автомобилите на Maserati.

Кореецът е взел за основа последната версия на купето от 2008 г. Полученият автомобил може да се похвали с импровизиран дифузьор и нов спойлер, който изглежда се държи с няколко болта. Промените не са засегнали оптиката, както и изпускателната система, като купето на Hyundai запазва двете си тръби.


Hyundai/BMW

Hyundai/BMW

Собственикът обаче е решил да не се спира с екстериора. В кабината той е монтирал оригинален мултифункционален волан от BMW и с M-емблема и е покрил арматурното табло с парче розово кадифе, с надпис M Performance. Останалата част от салона не е променяна.

Това не е първото Hyundai Coupe, което Dimdi превръща в BMW - преди година кореецът показа черно купе с ниска решетка, заимствана от дръжките на вратите от 4-Series, 5-Series с надписи M и xDrive. Защо Dimdi е избрал този модел не е ясно - всъщност той признава, че не е лесно да се получи желаната прилика с баварските автомобили. Кореецът обаче е щастлив от интереса към неговите Hyundai-BMW получават на пътя.


Hyundai/BMW

Hyundai/BMW


Купето Hyundai Coupe/Tiburon/Tuscani се произвежда от 1996 до 2008 г. в две поколения. Последната версия беше оборудвана с 2,0-итров двигател със 143 конски сили и 186 Нм въртящ момент), който в случая е комбиниран с четиристепенна автоматична скоростна кутия. Автомобилът с предно предаване ускорява от 0 до 100 км/ч за 10,4 секунди и развива максимална скорост от 200 км/ч.


0 от 500