IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Арнолд Шварценегер стана Зевс в реклама на BMW

Комхпанията намеква за нов електрически автомобил (ВИДЕО)

Германският производител BMW публикува в канала си в YouTube част от реклама с участието на Арнолд Шварценегер. Целият клип ще бъде показан по време на Супербоул (финала на първенството на Националната футболна лига), който е най-популярното спортно събитие в САЩ.


Арнолд Шварценегер реклама


В рекламата известният филмов актьор и бивш губернатор на Калифорния играе ролята на древногръцкия бог Зевс, който попада в съвременно кафене. Както е известно, Зевс е повелител на гръмотевиците и светкавиците, а това би трябвало да означава, че по време на Супербоул баварската марка ще представи нов електрически автомобил.

През тази година рекламите в Супербоул бият всички рекорди по цени. Излъчването на 30-секунден клип по време на мача струва 6,5 млн долара, на това не притеснява най-големите компании, тъй като събитието е гледано по цял свят. Освен Шварценегер зрителите ще видят и още няколко холивудски звезди, които ще участват в рекламата на Nissan Z-Series, наречена Thrill Driver.



Свои реклами ще покажат още Toyota и General Motors, както и Kia, чието видео е посветено на на електрическия кросоувър EV6. В него освен електромобила участва и роботизирано куче. Двубоят за титлата в Националната футболна лига е на 13 февруари в Лос Анджелис, като в него един срещу друг се изправят местният „ЛА Рамс“ и „Синсинати Бенгълс“.

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Чичо ви Арни отдавна изплискал легена. Благодарение на химическата наука стана олимпия, като беше побутван от мощните компании зад гърба му. Той им беше рекламата. После го дръпнаха в Холивуд, въпреки, че като артист е кръгла нула. Не го казвам аз, а специалисти в бранша, но то така или иначе се вижда. И от там добре захлеби. Послесе ожени за правилният човек и го бутнаха в политиката макар и за там да не става и накрая за благодарност на жена си ***-ше прислужницата и дете от нея. Думи нямам!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    България не е никак интересен пазар за БМВ и закойто и да било всъщност. Така де, ние като не гледаме Супербоул на БМВ име през оная работа. Аз мисля и се надявам да анонсират ХМ. Вързва се точно с Арнолд - голям, по - голям, най - голям, с класическа сила и модерни добавки. Божественото е бонус!
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Ха ( преди 2 години )
    Супербол - събитието било гледано от цл свят. Само гледат да се извърлят тия американци , кой па имгледа просотиите. Даже не знам за какво е супербол освен че са му скъпи рекламите.
  • #1
    5 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тоя откакто започна да рекламира вак$ините и да призовава хората, че всеки трябва да се боцне ми падна много в очите. На дърти години такава излагация и слагачество не съм вярвал. Поне нещо малко да беше взел от героите, които е изиграл, а той подлизурко и сребролюбец готов на всичко за пари. На такива нещастници до голяма степен се дължи продължаващата пЛандемия.