IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шварцeнегер минал на червено при катастрофата

Полицията в Санта Моника смята, че актьорът е виновен за инцидента

Холивудската звезда Арнолд Шварценегер е виновен за инцидента, който предизвика в Санта Моника през уикенда. Това твърди източник от полицията, цитиран от изданието Hollywood Life.


Арнолд Шварценегер катастрофа


Катастрофата е станала близо до дома на бившия губернатор на Калифорния. Управляваният от него GMC Yukon се блъсна в Toyota Pruis, след което се преобърна върху намиращото се отстрани Porsche Cayenne. Една жена е пострадала, като беше откарана в болница с леки наранявани по главата.

Според полицейските доклади, Шварценегер е виновен за инцидента, тъй като е завил на червено. Актьорът е бил в колата си заедно със свой близък приятел. В неделя Арнолд е забелязан да отива на фитнес с колелото си, като е бил в добро настроение. Негов представител заяви, че бившият културист се чувства добре и единствената му грижа в момента е за жената, която е пострадала.

От полицията в Лос Анджелис отказаха да коментират евентуалното повдигане на обвинения срещу холивудската знаменитост, като само потвърдиха, че има инцидент, който се разследва. Местните медии обаче смятат, че Шварценегер ще бъде подведен под отговорност за катастрофата, която идва само дни след продължилото 10 години дело за развод на актьора с Мария Кенеди.

През 2006 г. актьорът от „Терминатор“ катастрофира с мотоциклета си Harley Davidson. Тогава той беше действащ губернатор на Калифорния и се блъсна в автомобил, като получи леки наранявания.

Снимка: Twitter

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ааа, момент .. зеления еколог губернатор на Калифорния, който ревеше за електрички какво кара?!? Приус? Лицемер
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Сув са с 50% по сигурни от леките коли.
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това не е джип, а нещо, изградено върху пикап. Т.е. платформата е мислена да е евтина и да става за работно магаре. БМВ едно време имаха една много яка реклама, в която едно такова американско творение спира много рязко, черупката му пада и отдолу остава пикап.
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Обаче погледнете джипа, във въздуха е. Това нещо джиповете несигурна работа.
  • #5
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Бат Арни е велик! Само като си представиш, че всъщност е едно селско момче от покрайнините на Грац, Австрия!
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    С напредване на възрастта сетивността отслабва.
  • #3
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    шмърценегер е напълнил пипера, ама то как са бута с шести дроб
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    Арнолд бе добър губернатор, хората го харесаха и изкара два мандата. А развода е по искане на жена му, защото се оказа че Арнолд има 20 годишен извънбрачен син, който е от изневерите му с домашната прислужница.
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Обективно ( преди 2 години )
    бат Арни защо се развежда с Мария, все пак нейната фамилия го направи губернатор на Калифорния. За благодарност след неговото управление беше зейнала дупка в бюджета на щата от 20 милиарда долара :)))