IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джейсън Момоа ще участва в „Бързи и яростни 10“

Все още не е ясно каква роля е получил звездата от „Аквамен“

Заради скандал с Вин Дизел в последните две серии на „Бързи и яростни“, които предстои да бъда заснети, няма да участва Дуейн Джонсън-Скалата, но продуцентите на поредицата са намерили начин за компенсиране на отсъствието му. В 10-ата серия от холивудския блокбъстър ще се появи друго холивудска суперзвезда – Джейсън Момоа, става ясно от страницата на филма във Facebook.


Бързи и яростни


Все още няма яснота каква роля получава актьорът, който се прочу с ролите си в „Игра на тронове“ и „Аквамен“. Знае се само, че премиерата на 10-ия филм от поредицата е насрочена за 7 април 2023 г., а снимките е трябвало да стартират този месец. Режисьор и на тази серия ще бъде Джъстин Лин.

Очакванията са, че въпреки отсъствието на Скалата неговият партньор Джейсън Стейтъм ще участва във филма. След съживяването на Хан (изигран от Сунг Канг), който беше убит по-рано, се очаква същото да се случи и с Жизел (в ролята Гал Гадот). Нейната героиня също ще възкръсне в следващия епизод.


Бързи и яростни


Поредицата трябва да завърши след заснемането на 11-ата серия. Ако няма допълнително забавяне, тя ще излезе по кината през 2024 г.

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Комерс ( преди 1 година )
    Тоа неподстригвания мяза на халваджян - некъв същия тапир на вид. Сигурно ще го ползват за подводните сцени, че скалата е резервиран за космическите. вин дизел остава за земните сцени. Очакваме и пол уокър да се появи - изкуствения интелект вече е способен на всичко.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Toto Rino ( преди 2 години )
    След F&F 3 всичко е боза
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Дързост и простота ( преди 2 години )
    Уууууууууу сваляйте тая шитня от екрана
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Тъп филм ( преди 2 години )
    Тия вече стават банално смешни. Подобно на 112 и аз очаквам марвелски коли амфибии, може да включат и железния човек с някой летящ танк с нитро. Може би историята на филма ще се пише нейде из Атлантида или на Асгард или Криптон.. Добре, че спрях да ги гледам тия бози още след Токио дрифта. Така или иначе няма нищо свързано със състезания с коли в тази "отровена" холивудска ***.
  • #3
    8 rate up comment 4 rate down comment
    hmm ( преди 2 години )
    ще е по прашки и ще размахва флагчета за старт на драгове
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    БозЪ ( преди 2 години )
    Направо го направете на сериал по Netflix и да мирясате.
  • #1
    8 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 2 години )
    До сега гледахме кола летяща в космоса, сега да очакваме плуваща като подводница ...