IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Край на враждата: Вин Дизел покани Скалата в последния „Бързи и яростни“

Феновете на поредицата очакват отговора на Дуейн Джонсън

Враждата между две от суперзвездите на поредицата „Бързи и яростни“ е на път да приключи, след като Вин Дизел покани Дуейн Джонсън-Скалата да се снима в последната серия от продукцията. По този начин Дизел спази обещанието, което е дал на трагично загиналия Пол Уокър.


Вин Дизел и Дуейн Джонсън


Дизел публикува в Instagram снимка, на която са неговият герой във филма Доминик Торето и този на Скалата – Люк Хобс“ и написа под нея: „Моят малък брат Дуейн… дойде времето. Светът е в очакване на финала на 10-ия "Бързи и яростни". Както знаете, децата ми ви наричат чичо Дуейн. Няма празник, на който те и вие да не си изпращате добри пожелания. А аз още преди години казах, че ще изпълня обещанието си към Пабло“.

Пабло е прякорът, който Вин Дизел даде на своя приятел и колега Пол Уокър, който изигра Браян О'Конър в сериала. Уокър загина през 2013 година в автомобилна катастрофа, като Дизел не пропуска да му отдаде почит при всяка възможност.

Продължавайки с молбата си, Вин Дизел написа още: „Обещах се, че ще покажем най-добрия край и той ще бъде в 10-ия филм! Казвам го от любов... но ти трябва да се появиш, не пренебрегвай франчайза, твоята роля е много важна. Никой друг не може да играе Хобс."

Джонсън се присъедини към франчайза в петия филм от „Бързи и яростни“ през 2011 година. По-късно обаче Скалата разкри, че е в конфликт с Дизел и двамата прекратиха всякакви отношения. Сега обаче Джонсън ще трябва да отговори на предложението.

0 от 500