IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5-те най-необикновени модела на Subaru

Мелез между комби и пикап, недооценен дизайн на Джуджаро и най-шантавият волан в историята

Една от основните причини хората да купуват 4х4 автомобили е зимният сезон, който затруднява движението и създава куп възможности да не стигнеш до планираната си крайна дестинация. В тази връзка се сещаме за една марка, в чийто ДНК дълбоко са загнездени четирите задвижващи колела. Това е марка, чиито модели без задвижване на двата моста се броят на пръстите на половин ръка, а рали феновете я боготворят заради успехите й по трасетата. За обикновения човек тя винаги ще бъде свързвана с характерния звук на боксерния двигател. Това е японската марка Subaru, а по-долу са нейните 5 най-шантави модела от близкото минало.


Най-странните модели на Subaru (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 1 година )
    Обиколил съм доста от Аляска и е факт че всяка 2-3 кола там е Субару! Виждал съм и много стари Импреси и Леоне дори, с изгнили калници но все още в движение, и един от собествениците ми каза, че "върви като кон" и въобще не смята да се разделя с нея. Повече признание от това за доказала се марка не е необходимо.
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всяка марка, която изгнива на 10-тата година.
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    Факт е,че никъде в Америка не може да се намери втора употреба Субару Акцент ! Коя друга марка може да се похвали с този успех ?!
  • #2
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Практик ( преди 2 години )
    Не ме вълнува че са грозни защото знам колко са здрави и проходими! Другото е суета! Като искате лустро си купете Ферари... Отворковци
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    Това за Фолксваген голф ли се отнася