IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неизвестните модели на Subaru

8 японски машини, за чието съществуване може би не сте подозирали

Subaru определено е сред производителите, оставили трайна следа в автомобилната история. Макар и скромна по размери, японската компания си е създала добра репутация със смели и необичайни модели, и неслучайно се слави като една от марките с най-твърди фенове.


subaru casa blanca


Всички добре познават Impreza, особено в сериозната й ера на рали-доминатор. Добре познати са кросоувърът Forester, както и култовото крос-комби Outback. Немалко екземпляри и от трите модела, в различните им поколения, се срещат по българските пътища. Но за тях е говорено и писано достатъчно. Този път ще ви разкажем за по-непознатите машини на Subaru, като за някои може би въобще не сте подозирали, че съществуват. И тук не става въпрос за екзотики като ефектното купе SVX или компактния пикап BRAT (Bi-drive Recreational All-terrain Transporter). Нито дори за модела 360, положил основите на производителя от Фуджи. Ще ви покажем няколко още по-непознати модела на "плеядите".

Неизвестните модели на Subaru (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500