IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Toyota Tundra получи суперлуксозна версия

Моделът Capstone се задвижва от хибридна система с 443 конски сили

Компанията Toyota представи топ-версията на новото поколение на пикапа си Tundra, която получава името Capstone. От стандартната версия на модела този автомобил се отличава по максималното си оборудване и хибридната система, която е включена в базовия вариант.


Toyota Tundra Capstone


На външен вид пикапът може да бъде разпознат благодарение на изобилието от хром по променената решетка на радиатора, 22-цоловите джанти, проектирани специално за тази версия, както и по големия надпис „Tundra” на покрива на товарната платформа.

В салона са поставени седалки от скъпа перфорирана кожа с подгряване и вентилация, 12,3-инчов виртуален приборен панел, а също така мултимедиен комплекс с 14-инчов сензорен екран и поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto.


Toyota Tundra Capstone


В оборудването на пикапа влиза цифрово огледало в салона, на което може да се изкара изображение от камерата за заден ход, система за кръгово наблюдение, проекционен дисплей и аудиосистема JBL с 12 говорителя. Като опция за тази версия се предлага пневматично окачване.

Задвижването на Toyota Tundra Capstone е поверено на хибрида система на базата на 3,5-литров туин-турбо V6 двигател и електромотор със съвкупна мощност от 443 к.с. и 790 Нм въртящ момент. Агрегатът работи в комбинация със система за задвижване на четирите колела и 10-степенна автоматична скоростна кутия.


Още снимки на най-луксозната Toyota Tundra - вижте в галерията:


Цените на топ-версията на пикапа все още не се съобщават. Предполага се, че в САЩ тя ще струва минимум 70 000 долара.

Снимки: Toyota

0 от 500