IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа всъдеходните технологии на новата Tundra

Версията TRD Pro на пикапа ще получи V6 двигателя от Land Cruiser 300 (ВИДЕО)

Японският производител Toyota продължава да подклажда интереса на публиката към следващото поколение на Tundra, като пусна ново видео, в което се показват всъдеходните технологии на пикапа и някои детайли от салона.


Toyota


Големият пикап във версия TRD Pro ще получи шайба на централната конзола с четири бутона около нея. Целият блок отговаря за избора на режимите на движение и активира помощта от електронните асистенти. Самата „врътка“, най-вероятно, прехвърля настройките между задното предаване и системата за задвижване на четирите колела.

При избор на режима на движение на изцяло цифровия приборен панел се появява потвърждаващо съобщение, на което може да се види и силуета на пикапа в профил. Освен това, във видеото е показана част от салона с червена перфорирана кожа и лого TRD Pro, а също така и мястото за безкабелно зареждане на смартфон, което преди го нямаше.



Засега липсват технически подробности за модела, но се знае, че под капака му ще бъде поставен двигател iForce Max. Предполага се, че това ще е новият V6 с турбо, който получи дебютиралата наскоро Toyota Land Cruiser. На всъдехода той развива 415 к.с. и е съчетан с 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Снимка и видео: Toyota

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Големият пикап във версия TRD Pro ще получи шайба на централната конзола с четири бутона около нея... Хахахехехохохо тея откриха топлата вода! Немскоте автомобили имат такава шайба отпреди 20год и не е само за окачването, но и за още много повече функций. Японците вървят 20г назад технологично....
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Цацар Гешев ( преди 2 години )
    Ти го питай Петърчо, дали знае какво е Crawl-Control и дали е чувал за него. Много е лесно да вземеш статия от руски сайт, да го пуснеш през гугъл преводач и да се изкараш авто журналист. Само един въпрос, ако може, преди Петраки да ми е махнал коментара: вие от аутомедия няма ли, най-после да наемете редактор, че да оправя на Захариев мазальоците.
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Владо ( преди 2 години )
    Само да спомена, че "врътката" не определя типа на задвижването 4x2 или 4х4, а задава скоростта при активиран Crawl-Control.