IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-очакваните нови модели от Япония

Тези автомобили със сигурност ще предизвикат фурор на пазара

Новата 2022 година се очертава като още по-интересна за автомобилната индустрия, която беше сериозно засегната от проблеми през последно време. Пандемията от коронавирус и недостигът на електронни компоненти създадоха доста трудности на големите производители, но въпреки тях те успяха да пуснат на пазара редица нови модели. През следващите месеци предстоят още редица премиери, като някои от тях предизвикват голям интерес. Това се отнася до голяма степен за японските производители, които обещават през тази година да предложат не само напълно нови модели, но и да възродят някои забравени и останали в миналото.


Най-очакваните нови коли от Япония (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 2 години )
    Това че Тойота пускат електромобил означава че най-накрая ще има електромобил който след 8-мата година няма да става единствено за скрап.
  • #15
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До 14 ( преди 2 години )
    Те всички "еко измамници" на теб са разичтали до сега да си сменяш колата на 5 години ....
  • #14
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Do 8 ( преди 2 години )
    Има! Да караш 12 годишен немски барутник, разпран от каране от катун гастербайтери преди да се прероди като нов внос в БГ, а ти да си мислиш, че имаш върха на инжинерните постижения и да я лъскаш всеки ден все едно сега си я взел от автосалона!!
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    онЗи ( преди 2 години )
    искам от Япония k cars малка с двигател 0,66 литра
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нисана е чук
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не ги очаквам никакви нови модели, свърши вече номера с нова кола на всеки 5 години, сега ще си карам новата кола до откат, да фалират всички еко изменници.
  • #10
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    фалитикус японикус, след като нямат якъл и се движат по акъла на разбирачите
  • #9
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    7-ми, има изисквания ,но те не са за всяка кола отделно а като цяло за производителя. Всеки има квота вредни емисии според броя произведени автомобили, която не трябва да бъде превишавана. Но когато произвеждаш и продаваш електрички ,които са с нулеви вредни емисии, може да си позволиш да пуснеш и двигател ,който замърсява повече. Има производители, които изкупуват част от квотата на Тесла например , за да могат да поставят по- голям двигател на даден модел.
  • #8
    11 rate up comment 8 rate down comment
    До №8 ( преди 2 години )
    Знам за една баба, която си беше поръчала ковчег, ама после го използва като скрин и надживя всички. Същото и с Тойотата - ще надживее другите ;)
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Страничен въпрос- нали има някакви глупави еко изисквания и всички правят малолитражки. Как този 3.0 v6 се вписва в тях или няма да се продава в Европа? Или ако могат да се продават, защо 90% от двигателите на новите коли са под 2.0 ?