fallback

Dacia разкри цените на екстремния Duster за България

Лимитираната серия на кросоувъра стартира от 36 320 лева

Само преди дни румънският производител Dacia обяви, че стартира продажбите в Европа на нова версия на бестселъра си Duster. Тя носи името Duster Extreme, като вече са ясни и цените, на които ще се продава в България.

В основата на лимитираната серия Duster Extreme е досега предлаганото от марката ниво на оборудване Prestige, като в случая то е допълнена с нови стилни детайли, както и широка гама от екстри. Екстериорът включва оранжеви детайли на предната решетка, капаците на страничните огледала, релсите на покрива и вратата на багажника, както и ексклузивни черни алуминиеви джанти. Клиенти ще избират между 6 цвята, в нова число и новия Urban.

Основните новости в интериора са оранжеви шевове върху тапицерията, както и оранжеви детайли на вентилационните отвори, на предния централен подлакътник, както и на панелите на вратите и на централната конзола.

Лимитираната серия Duster Extreme се предлага с всички стандартни функции на ниво на оборудване Prestige, включително автоматичен климатик, аудио-навигационна система Media Nav Evolution с 8-инчов сензорен екран и висока централна конзола, а към тях добавя добавя функцията „Свободни ръце“, два USB-порта за пътниците отзад и MultiView камера.

Цените на „екстремния“ Duster стартират от 36 320 лева за версията с двугоривен двигател ECO-G 100. Вариантът с бензинов мотор TCe 150 и предно предаване струва минимум 44 190 лв, а дизеловата версия – Blue dCi 115, която е със задвижване на четирите колела стартира от 44 390 лв.

Още снимки на лимитираната серия на Duster - вижте в галерията:

fallback
  • #5
    Джоди ( преди 2 години )
    Направете си добре сметката 25000 евра е цената за немчугите на масовите електромобили на Стелантис 50сетка батерия и 100кВт електромотор....не говорим за хай клас...при Дъстъра цената просто се катери нависоко...
  • #4
    Макарон Ага ( преди 2 години )
    Що е то за 45 камика кола с малолитраж и предн?!?!?
  • #3
    Киро ( преди 2 години )
    "Екстремен дъстър".... мъко, мъкоооо...
  • #2
    Road runner ( преди 2 години )
    Ахаха, това е превод от bi-fuel сигурно , смешна работа -
  • #1
    д-р.Куртев ( преди 2 години )
    "двугоривен двигател ECO-G 100'' ??
fallback
Последни