fallback

Dacia разкри цените на екстремния Duster за България

Лимитираната серия на кросоувъра стартира от 36 320 лева

Само преди дни румънският производител Dacia обяви, че стартира продажбите в Европа на нова версия на бестселъра си Duster. Тя носи името Duster Extreme, като вече са ясни и цените, на които ще се продава в България.

В основата на лимитираната серия Duster Extreme е досега предлаганото от марката ниво на оборудване Prestige, като в случая то е допълнена с нови стилни детайли, както и широка гама от екстри. Екстериорът включва оранжеви детайли на предната решетка, капаците на страничните огледала, релсите на покрива и вратата на багажника, както и ексклузивни черни алуминиеви джанти. Клиенти ще избират между 6 цвята, в нова число и новия Urban.

Основните новости в интериора са оранжеви шевове върху тапицерията, както и оранжеви детайли на вентилационните отвори, на предния централен подлакътник, както и на панелите на вратите и на централната конзола.

Лимитираната серия Duster Extreme се предлага с всички стандартни функции на ниво на оборудване Prestige, включително автоматичен климатик, аудио-навигационна система Media Nav Evolution с 8-инчов сензорен екран и висока централна конзола, а към тях добавя добавя функцията „Свободни ръце“, два USB-порта за пътниците отзад и MultiView камера.

Цените на „екстремния“ Duster стартират от 36 320 лева за версията с двугоривен двигател ECO-G 100. Вариантът с бензинов мотор TCe 150 и предно предаване струва минимум 44 190 лв, а дизеловата версия – Blue dCi 115, която е със задвижване на четирите колела стартира от 44 390 лв.

Още снимки на лимитираната серия на Duster - вижте в галерията:

fallback
  • #15
    Dogi ( преди 2 години )
    Като не го харесвате, карайте Витарите от 96та, те са мн по яки!
  • #14
    Свирко Бибитков ( преди 2 години )
    О да, неудачия и сув в едно словосъчетание звучат екстремно
  • #13
    Бай Жип ( преди 2 години )
    Само не разбрах, "екстремо" иде от това ,че трябва да караш Жип на предно...или от връзания попукан дизел за да имаш и диф на задния мост,?!?!
  • #12
    Иванов до 7 ( преди 2 години )
    Прав си. За какво ти е това? Я по добре си карай 15 годишната ***, опърдяна от немски г.з и бъди щастлив. Нали в тва е щастието , нов внос , некое пасатче дизел с отдавна свършил мотор?
  • #11
    До номер 10 ( преди 2 години )
    Мого ги разбираш. Я кажи къф *** караш, ТДИ на 17 години?
  • #10
    Johnny Bravo ( преди 2 години )
    Слагаш 2 USB порта, камера надЗаде и вече караш екстремен жип , уау!
  • #9
    Фастер ( преди 2 години )
    Екстремна?С кви гуми?Блокажи ,бавни ,клиренс,големи ходове на окачването,лебедка?!?!Това е стандартното оборудване за екстремен джип!Това даже не е джип ,а шосеен СуВ с муфа на задното !Прегрее ли муфата или откаже ,оставаш там и може и да стане екстремно!
  • #8
    Лабадайчо ( преди 2 години )
    Еййй и тия си повярваха.По-голяма бръмтия от Дъстър няма.Дачия гнус ауто
  • #7
    Kick ( преди 2 години )
    Много екстремни подобрения и без пари...само *** може да плати толкова за това
  • #6
    екстремен заДръстер. ( преди 2 години )
    само за екстремни задръстеняци, като двугоривния Шекерчо! ))))))))))))))))
fallback
Последни