IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia разкри цените на екстремния Duster за България

Лимитираната серия на кросоувъра стартира от 36 320 лева

Само преди дни румънският производител Dacia обяви, че стартира продажбите в Европа на нова версия на бестселъра си Duster. Тя носи името Duster Extreme, като вече са ясни и цените, на които ще се продава в България.


Dacia Duster Extreme


В основата на лимитираната серия Duster Extreme е досега предлаганото от марката ниво на оборудване Prestige, като в случая то е допълнена с нови стилни детайли, както и широка гама от екстри. Екстериорът включва оранжеви детайли на предната решетка, капаците на страничните огледала, релсите на покрива и вратата на багажника, както и ексклузивни черни алуминиеви джанти. Клиенти ще избират между 6 цвята, в нова число и новия Urban.

Основните новости в интериора са оранжеви шевове върху тапицерията, както и оранжеви детайли на вентилационните отвори, на предния централен подлакътник, както и на панелите на вратите и на централната конзола.


Dacia Duster Extreme


Лимитираната серия Duster Extreme се предлага с всички стандартни функции на ниво на оборудване Prestige, включително автоматичен климатик, аудио-навигационна система Media Nav Evolution с 8-инчов сензорен екран и висока централна конзола, а към тях добавя добавя функцията „Свободни ръце“, два USB-порта за пътниците отзад и MultiView камера.

Цените на „екстремния“ Duster стартират от 36 320 лева за версията с двугоривен двигател ECO-G 100. Вариантът с бензинов мотор TCe 150 и предно предаване струва минимум 44 190 лв, а дизеловата версия – Blue dCi 115, която е със задвижване на четирите колела стартира от 44 390 лв.


Още снимки на лимитираната серия на Duster - вижте в галерията:


0 от 500