IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тази Lancia стои паркирана на улицата... 47 години

Постепенно неподвижната Fulvia се превърна в атракция за туристите

Улиците на големите български градове са пълни с изоставени от години автомобили. Но едва ли някой от тях може да се мери с постижението на тази Lancia Fulvia, която престоя паркирана на една уличка в италианското градче Конеляно от... 47 години. Постепенно историята на машината се разчу и тя се превърна в нещо като туристическа забележителност.
   
   
Lancia Fulvia
   
   
Оказва се, че машината е собственост на местния жител Анджело Фреголент, който е вече на 94 години. Дълги години Фреголент държал павилионче за вестници в съседство с автомобила, и използвал повредената Lancia като склад за вестници и списания. Паркоместата по улицата са обществени и безплатни за живеещи в района. А местните власти не са проявявали интерес да премахнат автомобила.  


Lancia Fulvia Berlina
  
  
В края на миналата година обаче нещата се промениха и на неочакваната туристическа атракция бе сложен край: просто защото предстои преасфалтиране на улицата и всички автомобили трябваше да се преместят.


Още снимки на удивителната Lancia Fulvia Berlina вижте в ГАЛЕРИЯТА:


0 от 500