IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Три красиви употребявани коли, които не трябва да купувате

Тези френска, италианска и японска машини не се славят с особена надеждност

Неведнъж сме ви разказвали за различни автомобили, които не са препоръчителни за покупка, особено ако са от графата "употребявани". Сега ще ви представим още три такива коли - френска, италианска и японска, които не се славят с особена надеждност и, колкото и да са хубави на външен вид, не е препоръчително да се купуват.

Ако все пак сте се спрели на някоя от тях, то основната проверка преди покупката е силно препоръчителна. Ето и кои са тези коли, а ако имате лични впечатления от друг модел, който създава неприятности, то не се колебайте да споделите мнението си в коментарите по-долу.


Три красиви употребявани коли, които не трябва да купувате (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    52 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Познавам много хора с 147-ци и хората си ги търкалят и обслужват без проблеми. Познавам и хора с Ауди Q7/Cayenne които след година-две разходи просто избягаха с крясъци.
  • #1
    87 rate up comment 16 rate down comment
    Дим ( преди 2 години )
    Имахме 147, 1,9 JTDm като втора кола в семейството 7 години - НУЛА проблеми!! Този модел е оборудван с 4-5 двигателя!Какво значи проблеми със семеринги, водна помпа, маслена помпа?!? При кой двигател? 1,9 JTD е един от най-добрите и здрави дизелови двигатели създавани някога!Окачването ако се поддържа правилно и на време също е безпроблемно!Като се купуват развалини и се поддържат на принципа "и така може да върви", не са виновни марката и модела за резултата!!!