IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Три красиви употребявани коли, които не трябва да купувате

Тези френска, италианска и японска машини не се славят с особена надеждност

Неведнъж сме ви разказвали за различни автомобили, които не са препоръчителни за покупка, особено ако са от графата "употребявани". Сега ще ви представим още три такива коли - френска, италианска и японска, които не се славят с особена надеждност и, колкото и да са хубави на външен вид, не е препоръчително да се купуват.

Ако все пак сте се спрели на някоя от тях, то основната проверка преди покупката е силно препоръчителна. Ето и кои са тези коли, а ако имате лични впечатления от друг модел, който създава неприятности, то не се колебайте да споделите мнението си в коментарите по-долу.


Три красиви употребявани коли, които не трябва да купувате (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #12
    29 rate up comment 7 rate down comment
    До Radi ( преди 2 години )
    В БГ се кара немско. Не защото е здраво а защото българина е обратното на острото.
  • #11
    19 rate up comment 8 rate down comment
    з ( преди 2 години )
    Изтрийте си статията,че е пълен резил
  • #10
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Първи вярно е , че за всеки влак си има пътници , но чак пък :-Три КРСИВИ употребявани коли.Идва ми малко извратено.И според мен има 3 неща който не можеш да избереш в този живот: -Кола(втора трета или пета употреба)-Жена (не се знае коя употреба)-и диня Защо спорите за автомобили дето нито им знаете обслужването нит километрите?
  • #9
    48 rate up comment 7 rate down comment
    Муахаха ( преди 2 години )
    До Radi - ти си от тия разбирачи, дето като им закарат алфа с 1,9 и автомат Aisin викат"мани го тва, много се чупят, как си си го купил", ама като им закарат Волво или Сааб със същия двигател и скоростна кутия викат - "железни са брат, по здраво и сигурно от скандинавските коли няма" Особенно след 2005 до ден днешен алфа правят много читави коли!Ама тук се внасят бройки от автоморгите щото италианките трябва да са евтини и тия дето се ЗАНИМАВАТЕ с коли акъл нямате да проверите как се поддържат!!
  • #8
    47 rate up comment 11 rate down comment
    До 2 ( преди 2 години )
    "Пич" карам италианки от 21 години! Калапва кола не съм имал! Но на много калпави "майстори" съм попадал! Като ти чета писанията, и ти си от тях! Едната ми алфа с този двигател е на 380 000км! Нула проблеми! Такива като теб свикнали да закърпват ВАГове и лади, да не ми говорят за коли!!!!
  • #7
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    Ванкел в България, втора/трета ръка - или търсач на силни усещания, или Незнайно от слънчевия град, или някой да ти го подари!
  • #6
    41 rate up comment 8 rate down comment
    ГЕЦ ( преди 2 години )
    Нищо вярно няма за Мегана.
  • #5
    19 rate up comment 16 rate down comment
    Toto Rino ( преди 2 години )
    Не видях нищо красиво...
  • #4
    39 rate up comment 3 rate down comment
    Реновод с 4 Рена ( преди 2 години )
    Кой ги списва тези *** статии - Меган 2 точно е с 2 от известните като най-издръжливи бензинови мотори за масовия потребител:K4M - 1,6 16V и F4R - 2,0 16V !За справка: https://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/36415-pet-mnogo-nadejdni-dvigatelia-za-dostypni-modeli
  • #3
    19 rate up comment 21 rate down comment
    До 3 ( преди 2 години )
    Пък аз мога да позная, че не познаваш никакви такива хора.